dijous, 30 de maig del 2013

Diada de les Festes del Barri de Sales: això només pot anar cap amunt!

El passat diumenge els Castellers de Viladecans vam participar, juntament amb els Castellers de Les Roquetes i la Colla Castellera Els Encantats de Begues, a la diada castellera de les Festes del Barri de Sales de Viladecans. El resultat de l'actuació va ser el seguent: Pde4, i3de5n, id4de5, 2de5(c), Pde4. Una bona diada, tenint en compte que les nombroses baixes que vam tenir diumenge a plaça, ens van fer rebaixar pretensions sobre la possibilitat de poder dur un castell de sis, el que hagués estat el primer de la nostra història.


Vam començar, però, amb un castell net, el 3de5n, que va presentar molt bones mides al tronc i es va mantenir ferm i estable fins a l'entrada de l'enxaneta, on una inoportuna rebrincada va fer caure el castell, un castell que va mostrar molt bones sensacions de cara a poder pujar-lo un pis més en quan es pugui donar l'oportunitat. A segona ronda vam fer el 4de5 que va presentar problemes de mides a terços des del principi, la manca d'efectius de la gent del tronc del 4 ens va fer inventar un tronc nou in-situ i a plaça.






















Per finalitzar la diada vam fer el 2de5, el sostre de l'entitat, i que novament només es va quedar en carregat. El castell va pujar segur, pero amb acotxador col·locat el castell va començar a tremolar i una indecisió per part del cap de colla amb la pujada de l'enxaneta va fer allargar el castell, que es va anar deformant, fent treballar de valent a les dosos per intentar estabilitzar-lo, fins al despenjament, de la canalla, deixat així el castell només en carregat.

Cal destacar també l'estrena d'en Sergio com a segon del Pde4 de comiat, que va ser simultani amb la resta de pilars de les colles, enhorabona company! També recordar que durant el cap de setmana van celebrar anys dues companyes nostres, ni més ni menys que les dues baixos de la torre, l'Ainhoa i l'Irene, moltes felicitats noies! Moltes gràcies a tots i totes els que ens vàreu donar suport, als castellers, a les colles convidades, al Barri de Sales per organitzar aquesta diada castellera i a tots els que us vau acostar a la diada! Moltes gràcies a tothom!






















Malgrat les sensacions contradictòries que pugui generar la diada, una cosa està clara, i es que anem pel bon camí. Es per això que no hem de defallir, que la feina es fa, que els castells es treballen i que junts ho aconseguirem, perquè junts anem més lluny. Ara comença un mes de juny intens, aixi que us esperem divendres a l'assaig per descarregar-ho tot, i començar a somiar, si o si amb els castells de sis! Endevant colla,el somni és possible i junts el farem realitat!

Resum de la diada castellera de Festes de Barri de Sales:

Castellers de Viladecans: Pde4, i3de5n, id4de5, 2de5(c), Pde4.
Castellers de Les Roquetes: Pde4, 4de6, 3de6, 5de5n, Pde4.
Colla Castellera Els Encantats de Begues: Pde4, 2de5, 4de5n, 2de5, Pde4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada