dimecres, 1 de maig del 2013

Un Sant Jordi casteller un xic agredolç.

Durant aquesta setmana hem viscut i celebrat els actes de Sant Jordi, i els Castellers de Viladecans hi hem participat molt activament. Les activitats han durat una setmana i han deixat bones sensacions, tot i que amb un regust agredolç al final, ja que l'acte central i el més important per a nosaltres, castellerament parlant, la diada castellera de diumenge 28 d'abril, va haver de ser suspesa per la pluja.

Però anem a pams: El nostre Sant Jordi casteller va començar dissabte 20 d'abril, amb un cercavila pel Casc Antic de la ciutat, acompanyats pels nostres companys, els Grallers de Viladecans i la Colla del Mamut de Viladecans. El recorregut es va iniciar a la Plaça de la Vila, i va finalitzar a la Plaça de l'Església, havent passat abans per la Rambla. Vam fer quatre Pde4, sense cap tipus de complicació, demostrant un cop més com de dominat tenim el pilar. L'ajuda dels nostres companys Grallers i Mamutaires va ser inestimable, moltíssimes gràcies!

Diumenge 21 d'abril vam viure una de les primeres actuacions amb d'altres colles de la temporada, va ser a les Roquetes del Garraf, a la Diada castellera de Sant Jordi, acompanyats pels Castellers de Les Roquetes i els Castellers de Castelldefels. Vam ser poques camises a plaça, i només vam poder descarregar dos Pde4, ja que els intents de 3de5n i 4de5n vam quedar desmuntats. Ens van mancar castellers i canalla, pero seguirem treballant per seguir millorant, i per poc a poc seguir ben amunt!


I ja arribem al mateix dia de Sant Jordi, dimarts 23 d'abril. Els Castellers de Viladecans vam muntar paradeta durant tot el dia a la Plaça de l'Església, i la veritat va ser un éxit per la colla, ja que es van vendre totes les roses, i també algún llibre. Per la tarda vam fer un taller de castells, i com a últim acte, vam deleitar a la gent de la plaça amb dos Pde4, en la que vam comptar amb força gent a la pinya.


















La decepció més gran, però, va ser la suspensió, per la pluja, de la diada castellera prevista per diumenge 28 d'abril, al no haver pogut trobar un lloc alternatiu per celebrar la diada. Ens havíen d'acompanyar els Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Castelldefels, als quals els demanem disculpes per no haver-se pogut realitzar la diada, ni haver pogut preveu-re un lloc alternatiu, confiem i esperem en poder poder coincidir en alguna diada ben aviat. Moltes gràcies per la paciència i per la comprensió, companys!

En resum, el nostre primer Sant Jordi no ha estat del tot negatiu, i ens ajuda a seguir endevant amb els nostres objectius, els de seguir creixent com a colla, i el d'intentar assolir cada cop objectius més i més ambiciosos, per en algun futur, esperem que no molt llunyà, ser colla de totes totes i poder arribar al somni dels castells de sis. Endevant castellers i castelleres de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada