dijous, 9 de maig del 2013

Ja està aquí la Fira de Sant Isidre!

Amics i amigues, arriba un dels moments més importants de l'any, el moment en que tot el que som i tota la nostra feina arriba a la gent de la ciutat de Viladecans. Arrenca la 43ª Fira de Sant Isidre, i amb ella la 12ª Mostra d'Entitats, que se celebrarà aquest cap de setmana (11 i 12 de maig) al Parc de la Marina. És un dels moments per importants per donar-nos a conéixer, fer difussió de la nostra tasca a la ciutat i fer que la gent s'animi, s'apunti i vingui a fer castells.

Els Castellers de Viladecans tindrem un stand propi durant tot el cap de setmana que és el que dura la Mostra, i en la qual tindrem informació sobre els castells i la nostra colla en concret, perque la gent s'apropi, miri i sàpiga que té una colla castellera a la seva ciutat i que pot venir a fer castells amb nosaltres. A més a més participarem activament de la Mostra amb diverses activitats programades durant tot el cap de setmana. Els horaris seran els seguents:

Dissabte 11 de maig - de 10 a 14 hores i de 17 a 22 hores.
Diumenge 12 de maig - de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Diumenge al matí a més, a les 11:30 hores farem una exhibició castellera al vell mig de la placeta de la Mostra d'Entitats, on tothom podrà experimentar que i com es estar en una pinya i com son els castellers. Així que no pot faltar ningú, aquesta es una de les cites més importants de l'any i esperem la vostra participació, ah! I no oblideu en venir a fer castells, una activitat per a tothom, familiar i que fa pinya, una activitat que fa poble! T'esperem aquest cap de setmana a la Fira de Sant Isidre, no hi faltis!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada