dimecres, 19 de juny del 2013

Un pas més cap a la història. Proper objectiu: Descarregar castells de sis.

Amics i amigues, i benvolguda colla. El passat dissabte 15 de juny va ser un dia històric per a nosaltres, ja que per primer cop a la història, els Castellers de Viladecans vam intentar un castell de sis pisos. Concretament va ser un 3de6 que vam intentar i que, malauradament, no es va poder completar en els dos cops que ho vam intentar, però vam estar més a prop que mai de tocar el cel amb la mà, de poder fer un somni realitat!

Però anem a pams: Vam participar de la XIX Trobada de Colles del Baix Llobregat, que es va celebrar a Esplugues, davant l'atenta mirada, i força expectació de la resta de colles de la comarca. Tot i ser poques camises viladecanenques a plaça i comptar amb baixes força notables, les ganes i la il·lusió de poder descarregar el 3de6 hi eren en el sentir de tota la colla desplaçada a Esplugues, i no vam desistir a l'hora d'intentar-ho. 


Vam començar la Trobada de Colles del Baix Llobregat amb dos Pde4, un d'entrada (en el que va suposar l'estrena del nostre Cap de Pinyes, l'Edu, com a segon) i un a la primera ronda de l'actuació (on també hi va debutar una nova terç de pilar, la Mireia). A segona ronda vam anar a pel 3de6. Era el primer cop que l'intentavem a plaça. El castell va pujar confiat, però amb acotxadora col·locada i enxaneta remuntant per fer l'aleta el castell es va trencar. Per sort ningú es va fer mal i tothom creia que el teníem, que es podía fer. A la tercera ronda el vam tornar a intentar, pero malauradament també el vam haver de desmuntar a l'entrada de dosos. Teníem l'opció de fer servir la ronda de repetició, però vam decidir no arriscar, i seguir treballant el castell, per, esperem que dintre de ben poc, poder descarregar-lo. Vam acabar l'actuació amb un altre Pde4.

Tot i no haver aconseguit el gran objectiu de descarregar el nostre primer castell de sis, ahir vam fer un gran pas, un extraordinari pas per aconseguir-ho ben aviat. Donem les gràcies un cop més als Castellers de Castelldefels i als Castellers De Gavà per tota l'ajuda a les pinyes, i evidentment, moltíssimes gràcies a tots dels que vau participar amb nosaltres, i dels que vau contribuir a anar sumant passets a la nostra història. El castell de sis està a tocar, aixi que aquest divendres, tothom a l'assaig, a treballar i el 3de6 no trigarà en arribar. Anima't TU també pots formar part de la història viladecanenca. Junts anem més lluny! Endevant Castellers de Viladecans!

XIX Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat: 

Castellers d'Esplugues: Pde4, 3de7a, 5de7, 4de7a, Pde5
Castellers de Cornellà: Pde4, id4de7, 4de7, 3de7, 2de6, 2Pde4
Castellers d'Esparreguera: Pde4, id4de6, 2de6, 3de6, 4de6, Pde4s
Castellers de Castelldefels: Pde4, id4de7, 3de6a, 4de6a, 3de6, Pde4
Castellers de Sant Feliu: Pde4, 2de6, 4de6a, id3de6, 3de6, Pde4s
Carallots de Sant Vicenç dels Horts: Pde4, 4de6, id4de6a, id4de6a, id3de6, Pde4
Castellers de Viladecans: Pde4, Pde4, i3de6, id3de6, Pde4
Castellers de Gavà: Pde4, i4de6, id3de6, id4de6, Pde4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada