dimarts, 22 de gener de 2019

Festa Major d'Hivern de Viladecans: Tornar a treure la camisa de l'armari! Tornar a fer castells!

Crònica a càrrec de l'Equip de Canalla dels Castellers de Viladecans.

Festa Major d’Hivern de Viladecans, 19 de gener. Maleïda data aprovada per la Colla a l'assemblea. Que només haurem fet dos assajos! - pensàvem. Però aquí estem, redactant una crònica on resulta que només podem dir felicitats! Moltíssimes felicitats a tota la canalla!

10ºC, samarreta tèrmica sota la camisa i la faixa ben apretada per no passar fred. Hi havia com nervis, abans de començar a la Plaça de la Constitució, cares de primera diada amb els ulls molt oberts i cascos nous que brillaven. 

Sabrina, vas fer que semblés fàcil i tot, el primer pilar de quatre. No podríem haver començat millor!

Pde4 descarregat. Foto: Esplai Llumvi

Va ser divertit seguir el cercavila i ballar tot el que tocaven els músics entre parada i parada! Quines cares de súper concentrades fèieu, Itziar i Mariona, mentre la Uxía i l’Aidan us pujaven somrient als pilars de canalla.

2Pde3 de canalla descarregats. Foto: Jaume Muns
I sí, Sara, pots fer un petó i el que vulguis, fent l’aleta. Però cuida de l’Albert, puja i baixa ben fineta enganxada - li dèiem cordant-li el casc abans de descarregar el segon pilar de quatre del dia a la Plaça de l'Esglèsia!

Pde4 descarregat. Foto: Rosa Romera

El cercavila va acabar a la Plaça de la Vila, que estava plena de gent. Els últims pilars de tres els vam cantar emocionades aplaudint, mentre l’Ángela estirava ben amunt el braç fent l’aleta i l’Ainara canviava la cara, es posava seriosa i col·locava els dos peus sobre la Lucía, que reia. 

2Pd3 de canalla descarregats. Foto: Mireia Jurado

I com podia acabar tot plegat? 
Doncs descarregant fàcilment el tercer i últim pilar de quatre del dia, amb la Luna de terça i la Marta d'enxaneta! 

Pde4 descarregat. Foto: Mireia Jurado

Moltíssimes gràcies per haver-hi participat totes i tots, per haver-vos esforçat al màxim i haver aconseguit descarregar tots els pilars en aquesta primera actuació gelada. Estem molt orgulloses de, que tot i portar només dos assajos, la canalla hagi fet gran el que és la Festa Major d’Hivern de Viladecans!

Equip de Canalla dels Castellers de Viladecans.
Gemma, Alba, Laura, Teresa, Paula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada