dimarts, 24 de març del 2015

Diada de primavera a Sitges: Seguim picant pedra.

Els Castellers de Viladecans descarreguen el 3de6 i el 3de6 amb l'agulla a Sitges però no poden amb un tercer castell de sis per manca d'efectius a plaça.

El pasat diumenge, els Castellers de Viladecans vam actuar a la diada de primavera de la Colla Jove de Sitges on per manca de camises no vam poder fer tres castells de sis, però si vam poder descarregar-ne dos, i amb molta onfiança, per tancar un mes de març molt satisfactori i amb molt bones sensacions per a les properes actuacions.

La cita castellera va tenir lloc a la Platja de Sant Sebastià de Sitges, juntament amb la colla local, la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Castellers de Les Roquetes. Sense pilars d'entrada, la nostra colla va començar l'actuació amb un valor segur, el 3de6. Un castell que tenim dominat a la perfecció i que malgrat alguns canvis a segons i a canalla es va poder descarregar sense cap tipus de problema.

3de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

A la segona ronda va arribar el castell de sis i mig: el 3de6 amb l'agulla. Un castell que li comencem a agafar la mida i la mateixa confiança que al 3de6. Un castell parat i tranquil en tot moment, sense sotracs, sense sorpreses, malgrat el canvis a canalla, i que va servir per tancar la nostra actuació per manca de camises a plaça.

3de6a descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

La falta de peces importants per plantejar-nos un 4de6 o un 2de6 en aquesta diada, i també la manca de camises a plaça, va fer que renunciéssim a un castell de sis a la tercera ronda, fet que vam aprofitar per fer un Pde4 per seguir rodant canalla. Vam acabar l'actuació amb un altre Pde4 per, també, donar oportunitat a les més petites de la colla. 

Pde4 descarregat. Foto: Mar Guardiola

Pde4 descarregat. Foto: Marc Guardiola
Tot i que no vam poder seguir amb la bona línia iniciada a Mollet la setmana anterior, descarregant tres castells de sis en una mateixa diada, la colla va donar la cara en tot moment, va fer una actuació molt digna i va seguir treballant des de la base, picant pedra, de cara a les properes cites del mes d'abril, on volem donar un pas més i intentar estrenar castells com el 4de6 o el 4de6 amb l'agulla. Això només serà possible amb la vostra ajuda, amb la teva ajuda! Ens ajudes a aconseguir-ho? Vine a viure aquesta gran experiència amb nosaltres! Vine a fer castells! Força i endavant colla! Visca els Castellers de Viladecans!

Resum de la diada castellera de primavera a Sitges:

Castellers de Viladecans: 3de6, 3de6a, Pde4, Pde4.
Colla Jove de Castellers de Sitges: 4de7, 3de7, 5de6, 2Pde4.
Castellers de Les Roquetes: 3de6, 4de6a, 3de6a, 2Pde4.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada