dimarts, 17 de març del 2015

Fira del Destorb de Mollet del Vallès: Per fi, la torre, ja és nostra!

Els Castellers de Viladecans descarreguem, per primer cop a la nostra història, el 2de6, en una diada on també estrenem el 3de6 amb l'agulla i descarreguem el 3de6.

Els Castellers de Viladecans tornem a fer història, aquest cop a la diada castellera de la Fira del Destorb de Mollet del Vallès, on per primer cop a la nostra història aconseguíem descarregar el 2de6, un castell que la colla portava molt de temps buscar descarregar, i que finalment va aconseguir fer-ho en aquesta actuació. Aquesta diada va servir, a més, per estrenar el primer 3de6 amb l'agulla de la temporada, i descarregar, també, el segon 3de6 de l'any.

Amb un sol radiant i una temperatura agradable, encaràvem la diada de la Fira del Destorb amb la sensació d'arribar justos en quan a l'assaig i la preparació d'aquesta diada. Desprès del Pde4 d'entrada, ens trèiem els nervis de sobre amb el nostre valor més segur, el 3de6, un castell que dominem a la perfecció i que ens va servir per començar amb bon peu la diada. Va ser un castell ràpid i segur i que no va mostrar cap tipus de problema en cap moment.

3de6 descarregat. Foto: Jordi Estapé

A la segona ronda anàvem amb un castell que la nostra colla també li sap agafar la mida, el 3de6 amb l'agulla. Amb alguns petits canvis a nivell de segons el castell va pujar segur i amb garanties. Nomès es va veure trontollar una mica amb l'aleta de l'enxaneta al castell i l'entrada del pilar al mig. La nostra gran experiència en fer el 3 ens va servir per descarregar l'estructura sense problemes i apuntar-nos així el primer castell de sis i mig de la temporada. Des d'aquí fem menció especial als debuts d'aquest castell: la Àlex, que s'estrenava de baix al pilar de l'agulla, la Ruth, que ho feia com a terç de l'agulla també, al Javi, que s'estrenava a segons a l'estructura del 3 i al Juanka, que va fer de baix tant al 3de6 com al 3de6a. Moltes felicitats a tots!

3de6 amb l'agulla descarregat. Foto: Núria Lindez

Amb els dos castells més segurs de la colla descarregats, vam encarar la tercera ronda amb el repte més important de la colla, el 2de6. Un castell tècnicament difícil, però que hem assajat molt i li comencem a tenir un xic de confiança. Amb aquesta confiança es va enlairar, i les mides van ser perfectes en tot moment fins que es va col·locar l'acotxadora. Amb l'entrada de l'enxaneta i amb l'aleta al castell, es va començar a rebregar, i només l'esforç titànic de tot el tronc del castell va fer salvar un castell que semblava que cauria quan sortiria la canalla. Un cop les més petites ja havien baixat vam poder parar el castell, per descarregar-lo i celebrar-ho de la millor manera. L'emoció i l'eufòria van ser indescriptibles. Per fi, la torre, la nostra "bèstia indomable", és nostra! Per acabar la diada vam descarregar un Pde4, i al seu costat, un Pde3 de canalla.

2de6 descarregat. Foto: Núria Lindez

Amb aquesta gran actuació comencem temporada de la millor manera possible i amb més ànims i il·lusió que mai. Diumenge a Mollet, no només vam descarregar la primera torre, sinó que a més, vam fer la millor actuació de la colla fora de casa, i la segona millor de la nostra història. Així doncs, tres efemèrides que ens han de fer somiar, no només en repetir una actuació semblant, si no de superar-la!

Resum de la diada castellera a la Fira del Destorb de Mollet del Vallès:

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 3de6a, 2de6, Pde4.
Castellers de Mollet: Pde4, 3de6, 4de6, 3de6a, Pde4, Pde4.
Matossers de Molins de Rei: Pde4, 3de6, 4de6, 3de6a, 2Pde4.

La setmana vinent actuem a Sitges, seguim amb el mateix nivell? Tot depèn de nosaltres! Ja hem comprovat que si sent pocs, com érem a Mollet, podíem fer coses extraordinàries, que podem arribar a fer si hi som tots? I si complim tots a tots els assajos? Doncs si ho fem, aquest any la podem fer molt i molt grossa! Així que no deixem que l'actuació de Mollet hagi estat un miratge, fem-lo realitat anant a Sitges i tornant a descarregar 3 castells de sis! Endavant i a per totes colla! Visca els Castellers de Viladecans!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada