dimarts, 21 d’abril del 2015

Fòrum de les Cultures Populars de L'Hospitalet de Llobregat: Recuperant molt bones sensacions.

Els Castellers de Viladecans tornem a descarregar tres castells de sis en una actuació, on descarreguem el segon 2de6 de la nostra història i on també hi fem el 3de6 i el 3de6 amb l'agulla. Diada d'estrenes a plaça.

El passat diumenge 19 d'abril, els Castellers de Viladecans vam participar de la diada del Fòrum de les Cultures Populars i Tradicionals de L'Hospitalet de Llobregat, on vam tornar a descarregar tres castells de sis a plaça i on vam tornar a tenir també molt bones sensacions, sobretot amb el 2de6, el segon descarregat de la història de la colla.

Acompanyats per la Colla Jove de L'Hospitalet, els Matossers de Molins de Rei i els Minyons de Terrassa, vam començar l'actuació amb un Pde4. A la primera ronda vam seguir apostant, com ja és habitual, pel 3de6. Un valor segur, un castell que dominem a la perfecció i que va sortir rodó, sense cap tipus de problema. Aquest castell, a més, ens va permetre estrenar una nova dossos de la colla, la Cristina, que ho va fer a la rengla, i com si ho hagués fet tota la vida. Moltes felicitats, t'ho mereixes!

3de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

A la segona ronda la colla es plantejava el que és el seu sostre casteller, i el seu castell límit: el 2de6. Un castell, que tot i que va pujar segur i confiat fins l'aleta de l'enxaneta, es va començar a girar i rebregar a la descarregada. La colla va saber aguantar, amb molt d'esforç i ofici, totes les batzegades pròpies d'un castell d'aquest tipus, per descarregar l'estructura sense que cedís, i així doncs, apuntar-nos el segon 2de6 descarregat de la nostra història! En aquest castell també cal fer menció especial per a dues estrenes més: la Paula, que va fer el castell per primer cop a terços, i per l'Aida, que s'estrenava a dossos. Així doncs, moltíssimes felicitats a vosaltres també.

2de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

Amb el castell més important de la diada al sac, la tècnia va optar per tancar la diada amb un altre valor segur, el 3de6 amb l'agulla. Un castell que com el 3de6, ja el comencem a tenir dominat gairebé del tot i que, tot i algun desencaix dels segons amb la pinya va anar a la perfecció. En aquest castell també fem menció especial a la quarta estrena de la jornada, al Rafa, que ho va fer com a terç de la rengla buida del castell. Moltes felicitats a tu també! La diada va acabar amb un Pde4 de comiat, rubricant així una altra gran diada castellera per la nostra colla!

3de6a descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

Aquesta diada ens ha servir per agafar forces i recuperar sensacions, de ccara a la gran cita de diumenge vinent, la diada de Sant Jordi a Viladecans, on a colla vol intentar superar-se fent la millor actuació de la seva història. És per això que el proper divendres 24 d'abril, hem convocat un assaig especial, l'assaig #ambtu100 per arribar a l'objectiu de ser 100 castellers i castelleres a l'Escola Enxaneta. Ho aconseguirem? Això només depèn de TU! Si seguim amb aquesta fantàstica línia, res ens podrà aturar per seguir creixent, per seguir sent, cada dia una mica més grans! Vine a fer-ho realitat! #ambtu100 persones a l'assaig! A per totes colla, força i amunt! Visca els Castellers de Viladecans!

Resum de la diada al Fòrum de les Cultures Populars de L'Hospitalet de Llobregat:

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 2de6, 3de6a, Pde4.
Matossers de Molins de Rei: 2Pde4, 2de6, 3de7, 4de6a, Pd5, Pde4.
Minyons de Terrassa: 2Pde4, 3de8, 4de8, 2de8f, Pde6, 2Pde5.
Colla Jove de L'Hospitalet: Pde4, Pde4.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada