dimarts, 25 de novembre del 2014

Festa Major de Sant Climent de Llobregat: Acabem temporada!

Els Castellers de Viladecans tanquem la temporada de castells a la Festa Major de Sant Climent de Llobregat on nomès podem descarregar-hi el 3de6.

La Festa Major de Sant Climent de Llobregat ha vist la última actuació dels Castellers de Viladecans d'enguany, una temporada llarga, però prou positiva on s'hi han pogut estrenar diversos castells com el 4de6 amb l'agulla, el 5de6 o el 2de6 carregat. En aquesta diada vam estar acompanyats pels nostres padrins, els Castellers de Castelldefels i la Colla dels Falcons de Vilanova d'Espoia.

La diada va començar amb els tradicionals Pde4 d'entrada, i el de la nostra colla era ben especial: hi estrenàvem un nou segon de pilar i era ser ni mes ni menys que en Gonzalo, el nostre president! El pilar es va descarregar sense problemes. Moltes felicitats presi!

Pde4 d'entrada. Foto: Desirée Luna

Des de la tècnica es va apostar per una diada tranquil·la, amb castells que poguéssim assolir, és per això que es va optar pel 3de6, un castell que li tenim màxima confiança i que ja hem descarregat 18 vegades aquesta temporada. El castell va ser maco, ràpid i segur, i en el qual també hi vam dur una estrena, la de l'enxaneta, la Marta, que va estar a l'alçada del repte! Moltes felicitats!

3de6 descarregat. Foto: Isidre Sierra

A la segona ronda vam intentar el 3de6 amb l'agulla, un castell al qual també li tenim molta confiança i que com en el tres d'abans va pujar ràpid i segur, però que amb la sortida de l'enxaneta la rengla principal del castell es va començar a enfonsar. La lluita titànica del segon d'aquesta rengla va fer que el castell no s'ensorrés i es pogués desmuntar sense caure.

La lluita i l'esforç en el castell anterior van deixar tocats a alguns components de la colla per a continuar amb l'actuació, fet que va propiciar que renunciéssim a fer més castells pel que mancava de diada castellera. En el seu lloc vam deixar actuar a les dues colles convidades i fins i tot vam descarregar una Escala de 7 conjunta amb els Falcons de Vilanova d'Espoia. Una gran experiència.

Pde4 descarregat. Foto: Marc Guardiola

Per acabar la diada vam descarregar el Pde4 de comiat, on també hi havia novetat, i és que també se'ns estrenava un nou segon, en Marc Guardiola! Un dels nostres novatos en entrar a la colla enguany que a base de treballar i venir als assajos s'ha guanyat un lloc al pilar! També s'hi estrenava (tot i que nomès en aquesta temporada) la terç del pilar, la Mireia! Moltes felicitats a tots dos!

Resum de la Diada castellera de Festa Major de Sant Climent de Llobregat:

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 3de6a(id), Pde4.
Castellers de Castelldefels: Pde4, 4de6a, 3de6a, 3de7(id), 2de6, Pde4.
Falcons de Vilanova d'Espoia: 2Pde3n, Pira 5x4, Espoienca, Avio de 4 i Avio de 3 simultanis, Pde4.

Tanquem una molt bona temporada de castells amb l'orgull i la satisfacció del treball i de la feina ben fetes. Tot i que no hem acabat l'any com esperàvem, s'ha treballat molt perquè de cara a la temporada vinent sigui millor, puguem descarregar molts més castells i seguir aquesta evolució i progressió tant positiva que hem tingut aquest últims mesos.

Foto de família. Festa Major de Sant Climent de Llobregat.
Des d'aquí volem agrair a tots aquells que formeu o heu format part de la nostra colla en algun moment d'aquesta temporada, aquesta bona feina, bon treball i orgull, és vostre, i és gràcies a tots vosaltres que hem pogut tirar endavant! Moltes felicitats! Ara toca descansar, seguirem amb els assajos i l'escola de castells per a tots aquells que vulgueu calmar el mono de castells i la temporada vinent... anirem a per totes! Perquè ja sabem que com MÉS JUNTS estiguem, MÉS AMUNT anirà la colla! Felicitats a tothom per aquesta gran temporada! Força i endavant colla! Visca els Castellers de Viladecans!

3 comentaris:

  1. Fa gràcia que digueu que els "novatos" a base de treballar s'han guanyat un lloc en el pilar perquè no sempre ha sigut així, i no per falta "d'anar a assajos i treballar". Enhorabona per aquesta temporada, tanmateix!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola me llamo albert buigues y vengo ha hablar de mi libro.

      Elimina