dimecres, 29 d’octubre del 2014

Vigília de la XIIª Diada dels Matossers de Molins de Rei: Seguim treballant, seguim lluitant.

Els Castellers de Viladecans només podem sortir de Molins de Rei amb un castell de sis, però tornen a intentar una torre que està a punt per descarregar.

Diada sota mínims la del passat dissabte a l'actuació de Vigília de la XIIª Diada dels Matossers de Molins de Rei, en la que la nostra colla només va poder descarregar el 3de6, castell que va anar en primera ronda, i que tot mostrar alguns canvis a nivell de tronc i canalla, es va carregar amb molta suficiència, i tot i que es va patir una mica a la descarregada, l'experiència i treball de la pinya van ser fonamentals per a descarregar-lo. Cal destacar aquest gran treball de pinya amb aquest 3de6 i la seva enorme consolidació, ja que és el 15è que descarreguem aquesta temporada.

Pde4 d'entrada. Foto: Birreiros

3de6 descarregat. Foto: Birreiros

A la segona ronda, ens vam atrevir amb un gran castell, el 2de6. Un castell que als assajos ha anat molt bé, que s'ha treballat de valent i que, tot i la manca de camises a plaça, la tècnica va voler dur-lo a plaça. Un castell maco, molt parat i amb molt bones mides, un castell perfecte amb dosos col·locats, però que els dubtes de les mes petites, la canalla, el van fer desmuntar. Cal destacar també d'aquest castell el gran treball realitzat per tota la colla, ja que es va saber aguantar ferm en tot moment, en tots els aspectes, destacant el gran treball i feina de la pinya. Un intent desmuntat que ens dóna esperances de cara a poder descarregar-lo el proper diumenge a Esparraguera.

intent desmuntat de 2de6. Foto: Marina Sierra

Per tancar la diada, i com hem dit abans, per manca de camises, vam optar pel 3de6 amb l'agulla, un castell amb el qual no havíem tingut cap problema enguany, ja que havíem descarregat tots els intents que havíem dut a plaça, però que en aquesta diada se'ns va estirar una mica, va perdre mides i la pinya no va poder treballar tot el còmode del que hagués estat possible, el castell es va haver de treballar de valent per a que no cedís a nivell de segons. Es va decidir desmuntar-lo per evitar riscos. La diada va finalitzar amb el tradicional Pde4 de comiat.

Pde4 de comiat. Foto: Marina Sierra

Ara toca seguir amb la feina ben feta als assajos fins ara, i toca demostrar-ho a plaça anan-t'hi totes i tots. Ara és l'hora de demostrar qui som i de què som capaços. Ara és l'hora de creure'ns d'una vegada per totes que podem, que som grans, que som molt grans. Ara és l'hora de tornar a superar-nos. Ara és l'hora de fer la millor actuació de la nostra història, i de repetir-la (o superar-la si cal) a la nostra diada. Ara és l'hora d'apretar i de ser-hi, perquè si hi som tots, res ni ningú ens podrà aturar!

Ja ho hem fet més d'un cop, ja hem demostrat que sabem fer castells. Demostrem que som capaços de fer grans castells. Ara sí, ni un pas enrere, perquè a Esparraguera i a la diada de la colla... EN VOLEM MÉS! Força i endavant! Amunt Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada