dimarts, 30 de setembre del 2014

I ja tenim aquí el 1er Aniversari de la Colla!

El proper dissabte 4 d'octrubre, a partir de les 17:00 hores de la tarda, a la Plaça de la Vila, els Castellers de Viladecans celebrarem la diada del nostre Ier Aniversari de la Colla. Una jornada fantàstica per gaudir dels castells i de la vostra colla castellera el dia que celebrem un any del nostre bateig.

Els actes de celebració, però, començaran el divendres, amb  l'assaig especial "porta un amic", a les 20:00 hores a la Plaça de la Vila de Viladecans. Al finalitzar l'assaig hi haurà amb pica-pica gratuït per a tothom, i per a tots aquells que ens vingueu a donar un cop de mà a la diada castellera, us regalarem la samarreta de la colla per a fer pinya amb nosaltres!

Dissabte la jornada començarà a les 17:00 hores a la Plaça de la Vila, amb un Cercavila Popular pels carrers del Casc Antic de Viladecans, a càrrec dels Grallers de Viladecans. A les 18:00 hores tindrà lloc la diada castellera d'Aniversari, a càrrec de tres colles: els Castellers de Viladecans, els Castellers de Santa Coloma i els Castellers de Gavà. I a les 21:00 hores, als Jardins de Can Modolell hi haurà un sopar popular per a les colles castelleres i una barra amb preus populars. A les 22:00 hores per tancar la festa, tindrem l'actuació musical del grup local Els 4 Formatges!


Aquesta és una de les diades més importants de la colla, i es per això que necessitarem tot el vostre suport per fer possible LA MILLOR ACTUACIÓ DE LA NOSTRA HISTÒRIA, per tornar a fer possible FER-LA BEN GROSSA! Fa un any que ens vam batejar i volem anar més amunt! Us esperem a tots i totes a la nostra gran festa d'aniversari! 
Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada