dilluns, 16 de juny del 2014

XXª Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat i Festes del Barri de Sales de Viladecans.

Els Castellers de Viladecans tornen a descarregar tres castells de sis a la XXª Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat, però ensopeguen a les Festes del Barri de Sales, on nomès hi poden fer el 3de6.

Gran cap de setmana casteller el viscut el passat dissabte 31 de maig i diumenge 1 de juny, on tot i les dificultats, els Castellers de Viladecans van saber estar a l'alçada de dos compromisos importants per la colla, i que ha acabat amb sort dispar en quan als castells descarregats.

Dissabte 31 de maig. XXª Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat.

Dissabte encaràvem la XXª Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat a Sant Vicenç dels Horts amb poques camises, però les suficients com per fer una actuació de mèrit. La pluja que havia caigut durant bona part de la tarda va obligar a traslladar-nos a una pista esportiva coberta on vam realitzar la diada. A la primera ronda vam plantar un consolidat i segur 3de6, tot i que anava amb diversos canvis tant a tronc com a canalla, es va descarregar amb solvència, no però sense patir una a les pinyes, ja que els segons del castell no van poder treballar còmodes en cap moment. 

3de6 descarregat. Foto: Castellers d'Esplugues

A la segona ronda vam plantar el 4de6, un castell que ja li van poder prendre la mida a Sant Boi, però que també presentava canvis al tronc i a canalla. El castell va pujar ràpid i segur, però es va haver de treballar al màxim i al límit, per part dels terços, a l'hora de la descarregada. El bon treball realitzat als assajos es va veure recompensat amb l'estrena d'una nova terça, la Desirée, que era el seu primer castell de sis a plaça. Moltes felicitats!

4de6 descarregat. Foto: Castellers d'Esplugues

A a tercera ronda, i un cop havent descarregat els dos castells bàsics de sis, teniem per davant el gran repte: repetir de nou el 3de6 amb l'agulla. Un castell al que li teniem moltes ganes i en que l'estructura del tres es va carregar amb suficiència. La descarregada va ser mes patida, ja que una mala connexió de la pinya amb els segons va retardar l'agafada del pilar, que va patir una forta sotragada a la sortida dels dosos, però que es va saber controlar en tot moment, quedant-se neta i descarregat-se amb molta calma i serenor.

3de6a descarregat. Foto: Castellers d'Esplugues

Amb aquesta actuació, els Castellers de Viladecans vam tornar a repetir tripleta de sis, i vam demostrar que el que es va poder veure a la Festa Major de Sant Boi de Llobregat no va ser fruit de la casualitat, que la colla pot, i la colla sap fer molt bé les coses. Dissabte a la Trobada, vam fer l'actuació perfecta.

Des d'aquí volem felicitar a la colla amfitriona de la diada, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts per l'esplèndida organització de la Trobada i també a totes les colles castelleres presents per haver fet pinya amb nosaltres, moltes gràcies a tots, sou immensos!

Diumenge 1 de juny. Diada castellera de Festes del Barri de Sales de Viladecans.

Desprès de les bones sensacions donades al dia anterior, els Castellers de Viladecans actuàvem al Barri de Sales de la nostra ciutat amb la intenció de repetir tripleta. Amb més camises que el dia anterior, però amb baixes molt significatives tant a tronc com a canalla, vam plantar el 3de6 a primera ronda, un castell que amb molts canvis es va poder carregar i descarregar, no però sense dificultats. La nota positiva d'aquest castell va ser l'estrena de Laia de terça a l'estructura del tres, i la de Marta, que va fer el seu primer castell de sis com acotxadora. Moltes felicitats a totes dues!

3de6 descarregat. Foto: Desirée Luna

A segona ronda vam provar el 4de6, on encara es van notar més els canvis, però hi teniem la suficient confiança com per descarregar-se, però amb terços sobre segons i un mal encaix de la pinya es va optar per desmuntar l'estructura. La intensa calor a plaça i la durada de la diada ens va fer prendre la decisió de no arriscar, i deixar de banda tant el 4de6 com el 3de6 amb l'agulla. A ronda de pilars de comiat, el nostre va cedir amb l'entrada de l'enxaneta quedant-se només en intent. Tot i això, cal destacar que al Pde4 d'entrada hi vam poder tornar a veure-hi a la Luna d'enxaneta, desprès d'unes setmanes sense haver pogut ser-ho. Moltes felicitats a tu també Luna!

Pde4 d'entrada. Foto: Desirée Luna

En definitiva no podem dir que va ser una bona diada, però actuacions com aquesta el posen alerta, en serveixen per dir-nos que no tot està fet des d'abans, i que hem de treballar i lluitar fins a l'últim moment. Seguirem amunt i seguirem endavant, perquè som molt grans i perquè ja ho hem demostrat. Podem permetre'ns caure, però tenim l'obligació d'aixecar-nos i seguir endavant! A per totes colla! Visca els Castellers de Viladecans!

1 comentari:


  1. PRODUCTOS PERSONALIZADOS CON TU FOTO/LOGO

    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..)
    www.regalosconpersonalizado.com
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina