dimecres, 14 de maig del 2014

Fires de Maig de Sant Feliu de Llobregat: Avui, un pas enrera. Demà, dos passos endavant.

Els Castellers de Viladecans nomès poden descarregar el 3de6 i no s'ensurten amb el 4de6, en una diada extranya i per oblidar.

La Fira de Maig de Sant Feliu de Llobregat ha estat l’escenari per a la segona actuació fora de casa de la temporada per als Castellers de Viladecans, que afrontaran els mesos de maig i juny amb compromisos importants i amb l’obligació de fer-hi bones actuacions. L'actuació de Sant Feliu, però, va ser extranya i no es va poder complir amb les expectatives generades. En aquesta diada vam estar acompanyats pels amfitrions i colla local, els Castellers de Sant Feliu, i pels Castellers de Santa Coloma.

3de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

Diada estranya, on no vam començar amb gaire bon peu, ja que el Pde4 d’entrada ens quedava només en carregat. Tots vam pensar que havia estat un accident i tocava encarar a primera ronda el 3de6, el nostre castell més segur. Un castell que aquest cop, però, va haver de ser molt treballat per part dels segons i dels terços a l’hora de la descarregada. A segona ronda encaràvem el 4de6, que per problemes en l’encaix segons i pinya vam haver de desmuntar amb dosos col·locats. La lesió d’alguns components del castell va fer prendre la decisió a la tècnica de no repetir-lo i de tancar la nostra actuació amb el Pde4 de comiat. Les expectatives per aquesta actuació eren altes i malauradament no es van poder complir. Ara tocarà aixecar-se i mirar cap amunt i a la següent diada, el proper cap de setmana a Sant Boi, anar a per totes, a intentar de nou els tres castells de sis, i el més important: descarregar-los.

Pde4 d'entrada carregat. Foto: Desirée Luna

Pde4 de comiat. Foto: Desirée Luna

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Castellers de Sant Feliu, va fer una molt bona diada amb castells de sis, on va descarregar un perfecte i paradíssim 5de6 a la primera ronda, semblant al de fa un parell de setmanes a casa nostra. A la segona ronda, han optat pel 4de6a, un castell parat i controlat en tot moment i que no ha suposat gaire dificultat pels de la camisa magenta. Degut a la falta d’assistències a l’actuació per un ensurt d’un espectador a plaça, s’ha renunciat a la tercera ronda. Els Castellers de Sant Feliu han tancat l’actuació amb dos Pde4 simultanis.

Els Castellers de Santa Coloma era l’altra colla convidada, i de les tres, la única que no va plantar castells de sis a plaça, havent-se de conformar amb el 4de5 net, el 2de5 i el 3de5 net que van descarregar, això si, amb molta solvència i serenor, indicatiu que a la mínima que puguin els pujaran un pis més. Tots els ànims i la sort per la resta de temporada colomencs!

Castellers de Viladecans: Pde4(c), 3de6, 4de6(id), Pde4.
Castellers de Sant Feliu: Pde4ps, 5de6, 4de6a, Pde4, Pde4, Pde4.
Castellers de Santa Coloma: Pde4, 4de5n, 2de5, 3de5n, Pde4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada