dijous, 22 de maig del 2014

Diada castellera de Festa Major de Sant Boi de Llobregat: Dos passes endavant, i un salt cap al cel!

Els Castellers de Viladecans tornen a descarregar tres castells de sis en una mateixa actuació i completen el seu millor registre del que va de temporada.

Els Castellers de Viladecans vam ser presents aquest passat diumenge a la Diada castellera de Festa Major de Sant Boi de Llobregat, on acompanyats dels Castellers de Cornellà i dels Matossers de Molins de Rei, vam fer una gran actuació, vam poder tornar a descarregar tres castells de sis en una mateixa diada i signar la millor actuació de la nostra colla del que va de temporada.

Els Castellers de Viladecans vam completar una molt bona diada que va començar amb el ja consolidat i segur 3de6 a primera ronda, descarregat sense complicacions. Vam començar la segona ronda amb un plàcid, tranquil i molt parat 4de6, sens dubte un dels millors que segurament hem fet mai. Un castell, a més, on s’hi van introduir canvis d’última hora que van funcionar a la perfecció. Amb els dos castells bàsics de sis assolits, i amb total confiança, encaràvem, a la tercera ronda, el gran repte de la jornada per a nosaltres, el 3de6 amb agulla. 

3de6 descarregat. Foto: Jaume Muns

4de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

Un castell que va pujar tranquil i serè com el 3de6 que havíem fet abans, i que es va carregar i descarregar amb molta solvència, i que en cap moment va fer patir als seus integrants, tant de tronc com de pinyes. A partir d’aquí l’eufòria va envair a la colla, i no és per menys, ja que havíem igualat el nostre millor registre històric, i havíem signat la millor actuació del que portem de temporada. Ara bé, això no es pot deixar aquí, ara toca seguir treballant de valent. El futur de la colla passa per seguir consolidant les diades amb tres castells de sis, i començar a pensar ja en reptes superiors, com el 4de6 amb l’agulla, el 5de6 o el 2de6. Si tots complim, i si tots estem a totes als assajos, això serà possible i podrem celebrar, en més d’una ocasió, la millor actuació de la nostra història. Força i endavant Castellers de Viladecans!

3de6 amb agulla descarregat. Foto: Ruth Mestre

Pel que fa a la resta de colles, la colla amfitriona, els Castellers de Cornellà van fer un perfecte i maco 4de7 a primera ronda. A la segona van fer un intent desmuntat de 3de7 que van repetir desprès i que malauradament va quedar només en carregat. Una caiguda que ningú esperava i que va obligar a actuar als serveis sanitaris i aturar uns minuts la diada. Per sort tots els components de la colla estan bé i fora de perill. Els de la camisa lila van tancar l’actuació amb un perfecte 4de6 amb l’agulla. Els Castellers de Cornellà busquen seguir consolidant els castells de set i poder atacar a construccions de set i mig amb més regularitat.

Els Matossers de Molins de Rei, l’altra colla convidada també hi va fer una bona actuació amb castells de sis, destacant el 4de6 amb agulla a primera ronda, el castell número 1000 de la colla matossera. A segona ronda van fer un bonic 2de6 i van tancar l’actuació amb un perfecte 3de6. Els de la camisa marró tenen com a principal objectiu poder estrenar els castells de set el més aviat possible, construccions que han sovintejat aquestes últimes temporades i que aspiren a poder consolidar durant aquesta.

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 4de6, 3de6a, Pde4.
Castellers de Cornellà: Pde4, 4de7, 3de7(id), 3de7(c), 4de6a, Pde4.
Matossers de Molins de Rei: Pde4, 4de6a, 2de6, 3de6, Pde4, Pde4ps. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada