dijous, 8 de maig del 2014

Diada castellera de Festes del Barri Sant Jordi de Viladecans: Poc a poc i amb bona lletra.

Els Castellers de Viladecans descarreguen el 3de6 i el 4de6, però es queden a les portes de completar el 2de6.

Les Festes del Barri de Sant Jordi de Viladecans del passat 27 d'abril van servir per a tornar a veure en acció a la nostra colla, desprès de les seves primeres actuacions de l'any. En aquesta diada també hi han participat els Castellers de Sant Feliu i la Colla Castellera Carallots de Sant Vicenç dels Horts. L'actuació va servir als Castellers de Viladecans per seguir rodant les seves estructures bàsiques de sis abans de donar el salt als castells de sis i mig.

3de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

En general vam fer una bona actuació, descarregant amb molta solvència un còmode 3de6 a la primera ronda, i seguit d'un treballat i lluitat 4de6 a la descarregada, en la segona ronda. A la tercera ronda es presentava un repte superior, el 2de6, un castell que mai havíem portat a plaça, i que es va acabar desmuntant per precaució i sense arriscar a poder caure. Vam acabar la diada amb un Pde4 en que hi destaquem l'estrena de canalla nova, concretament la Luna d'enxaneta! Felicitats! Els Castellers de Viladecans buscarem intentar descarregar de nou tres castells de sis en una mateixa actuació, el proper 11 de maig a Sant Feliu de Llobregat en motiu de les seves Festes de Primavera.

4de6 descarregat. Foto: Marta Sanchez

Pde4 d'entrada. Foto: Desirée Luna

Pde4 de comiat. Foto: Desirée Luna

Els Castellers de Sant Feliu, una de les colles convidades, i habitual en aquesta actuació, també va fer una molt bona diada amb castells de sis, on va descarregar amb una mica de treball el 4de6 amb l'agulla a la primera ronda, i on van descarregar un perfecte i paradíssim 5de6, a la segona ronda, el primer del curs, i un dels més matiners de la seva història. Van tancar l'actuació amb un petit ensurt, ja que el 3de6 pel que van optar a la tercera ronda els va quedar nomès en carregat.

Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts va ser l'altra colla convidada en aquesta diada, i de les que va tenir menys sort, ja que va haver de desmuntar dos cops en primera ronda el 4de6 amb agulla, a priori, un castell que no els havia de suposar cap problema. A segona ronda però, no volien renunciar al seu programa i han optar pel 2de6, un castell que també han hagut de desmuntar per indesició de la canalla. Han acabat l'actuació descarregat un còmode 3de6 a la tercera ronda.

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 4de6, 2de6(id), Pde4.
Castellers de Sant Feliu: Pde4ps, 4de6a, 5de6, 3de6(c), Pde4.
Carallots de Sant Vicenç: Pde4, 4de6a(id), 4de6a(id), 2de6(id), 3de6, Pde4, Pde4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada