dijous, 20 de març del 2014

XXª Fira del Destorb de Mollet del Vallès: Poc a poc, i amb bona lletra.

El passat diumenge 16 de març vam actuar a la XXª Fira del Destorb de Mollet del Vallès, juntament amb els Castellers de Mollet, els Castellers de Sant Feliu i els Minyons de Terrassa. Tot i que vam sortir de la diada amb només un castell de sis, i no era el que haguéssim volgut, s’ha de dir que vam fer molta feina, vam superar molts obstacles per arribar en aquesta diada en condicions, i si seguim treballant així, els èxits i els castells de sis arribaran amb regularitat. 

Pde4 d'entrada.
Pde4 de comiat.


























Vam començar la diada amb el Pd4 d’entrada. A primera ronda vam descarregar un 3de6. Un castell amb molts canvis respecte dels anteriors, sobretot a terços, ja que s’hi estrenaven dos castellers en aquesta posició. D’una pujada i execució perfectes, el castell només va patir una mica a la sortida d’enxaneta. Sotracs que el tronc va saber controlar en tot moment, per a poder descarregar el segon castell de sis de la temporada, i també el segon 3de6 que fem enguany.

3de6 descarregat. Foto: Ruth Mestre


A segona ronda vam optar pel 4de6. Un castell no tant treballat ni tant a l’abast com el tres, i també amb canvis respecte als últims que havia fet la colla, com el d’una de les dosos, l’Aida, que és el primer castell que fa en aquesta posició. El castell va pujar amb bones mides i amb un ritme correcte, però amb l’entrada de l’aixecadora el castell es va rebregar a terços, i es va optar per baixar-lo, demostrant que hi havia corda per intentar descarregar-lo, però que la nova tècnica van ser prudents i no es va voler arriscar.

A partir d’aquí es va plantejar la opció de repetir-lo, però durant la descarregada més d’un casteller important de pinya no estava en condicions per a tornar-lo a afrontar. Amb el 3de6a fora del nostre abast la tècnica no va arriscar, i molt acertadament, va decidir donar per conclosa la nostra participació amb castells de sis pel que restava d’actuació. 

Intent desmuntat de 4de6. Foto: Desiré Luna

Vam acabar la diada castellera amb un Pde4 on s’hi estrenava, també, un nou segon, i que al igual que tots els que s’estrenaven avui, ho ha fet a la perfecció! Felicitats Aida, Javi, Edu i Rosa!

En definitiva, una molt bona diada en la que vam demostrar que aquesta colla té potencial, i té moltes ganes de fer grans castells i de tirar endevant. A la propera hi tornarem amb més força, perquè ja tenim moltes ganes de tornar a descarregar tres castells de sis en una mateixa diada. Sabem que podem, i junts ho farem possible. Si complim, si estem per la feina, els castells arribaran. Així que força i endevant castellers! Més junts, més amunt!

Resum de la diada castellera de la XXª Fira del Destorb de Mollet del Vallès:
  • Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 4de6(id), Pde4.
  • Castellers de Mollet: Pde4, 4de6, 3de6, 4de6a, Pde4ps.
  • Castellers de Sant Feliu: Pde4, 3de6, 4de6, 3de6a, Pde4ps.
  • Minyons de Terrassa: Pde4, 4de7a, 5de7, 7de7, Pde4, Pde5, Pde4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada