divendres, 24 de gener del 2014

Festa Major d'Hivern de Viladecans: Un bon començament!

El passat diumenge 19 de gener vam actuar a la Festa Major d'Hivern de la nostra ciutat, conjuntament amb els nostres amics dels Vailets de Gelida. El resultat de la diada va ser certament molt positiu per als nostres interessos, ja que vam poder descarregar, tot just al mes de gener, el primer castell de sis de l'any, que ens dóna confiança i moral de cara a la nova temporada que s'ens presenta. 

La diada va començar amb l'entrega del Pde4 del sorteig de Nadal de la colla, que vam fer a la mateixa plaça de la vila, tot just abans de la diada castellera propiament, que va començar amb dos Pde4 simultanis de les dues colles presents a plaça.

Pde4 d'entrada simultanis.
Pde4 sorteig de Nadal.


























A la primera ronda vam encarar el gran repte, el 3de6, tot i que no amb totes les camises de la nostra colla disponibles, però amb les suficients per muntar la pinya del castell. Un castell que va pujar a la primera, amb molt bones mides, i que no va patir en cap moment, evidenciant que és un castell que ja començem a tenir consolidat i que som capaços de descarregar-lo amb solvència. Tot i així és important ser més castellers a plaça, ja que d'aquesta manera podrem muntar pinyes mes compactes amb castellers de la nostra colla.

3de6 descarregat. Foto: Xavier Campón.

La mança de camises a plaça ens va fer optar per rebaixar el nivell de la diada i acabar amb dos castells de cinc pisos nets, el 4de5 net i el 3de5a net, descarregats també amb molta facilitat. En definitiva, vans ser proves a plaça del que, en un futur inmediat, hauràn de ser castells de sis que es puguin realitzar amb solvència.

Per acabar la diada vam descarregar un Pde4 molt especial, i és que en aquest castell s'hi ha estrenat l'Aida d'enxaneta! Properament serà el seu aniversari i de quina millor manera de celebrar-ho que amb la camisa, la faixa, el mocador... i un pilar! Moltes felicitats!

Pde4 de comiat.

Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els castellers de la nostra colla que van respondre en un compromís tant important, i també donar les gràcies als nostres companys, els Vailets de Gelida per tota l'ajuda a les pinyes i pel bon ambient viscut a plaça, i esperem seguir retrobant-nos i tornar a actuar plegats! Moltes gràcies a tots!

Resum de la diada castellera de Festa Major d'Hivern de Viladecans:
  • Castellers de Viladecans: Pde4, Pde4, 3de6, 4de5n, 3de5an, Pde4.
  • Vailets de Gelida: Pde4, 3de6(id), 3de6(id), 2de5, Pde4.

1 comentari:

  1. Hola! Sóc un alumne de l'escola Àngela Roca. Estem aprenent a fer castells però també a treballar en grup i a confiar en els altres. Gràcies per tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):)

    ResponElimina