dimarts, 3 de desembre del 2013

Fira Medieval de Viladecans: En solitari, també sabem fer castells de sis!

Els Castellers de Viladecans descarreguen per primer cop a plaça un castell de sis en solitari. 

El passat dissabte, els Castellers de Viladecans vam participar a la VIII Fira i Mercat Medieval de Viladecans, en el que va ser un dia molt important per la colla, ja que per primer cop a plaça, vam ser capaços de descarregar un castell de sis pisos en solitari, és a dir, sense l'ajuda de cap altra colla. 

El castell escollit va ser el 3de6, un castell que ja hem assolit fins a cinc vegades descarregat en el que va de tardor, i que a la Fira Medieval no va ser menys, i també el vam descarregar, amb una execució, seguretat i confiança impresionants! El castell va pujar a la primera, sense cap dubte per part de segons i terços, i ben executat per la canalla, que també va estar rapidíssima. Va ser, sens dubte, un dels 3de6 més ràpids de tots els que hem fet fins ara! Aquest, ja  és el 7è de la temporada, i el 6è descarregat consecutivament per la colla! 

3de6 descarregat. Foto: Jaume Muns.

En aquesta diada a més hi vam descarregar un 4de5 net, molt bellugadís i que es va haver de defensar al màxim, també hi vam fer un Pde4, on s'hi va estrenar una nova i joveníssima terç (Felicitats Joana!) i per acabar vam descarregar el Pde4 per sota, el primer de la temporada, un pilar que, des de la presentació de la colla del setembre passat, no el duiem a plaça.

En definitiva, dissabte vam fer una gran actuació, i un gran pas endevant, vam demostrar que si ens ho proposem, i si hi som TOTS i TOTS complim, podrem arribar a fites increïbles, però és necessari que TOTHOM hi sigui per fer-ho possible! Des d'aquí també volem donar les gràcies a la Xarxa Comercial de Viladecans, i a l'organització de la Fira Medieval de Viladecans per haver-nos fet un espai en aquest esdeveniment i ajudar-nos a fer-nos un lloc dins el teixit associatiu de la ciutat. Moltíssimes gràcies!

Ens queda només una diada, i volem que sigui la millor de la nostra curta història! El 13 i 14 de desembre no et quedis a casa, no esperis a que t'ho expliquem... vine a viure-ho amb nosaltres! Vine a fer castells! Fes-te casteller de Viladecans!
Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada