dijous, 21 de novembre del 2013

Diada dels Vailets de Gelida: Saber-se aixecar i donar un pas endevant.

El passat diumenge 17 de novembre vam ser presents a la Diada dels Vailets de Gelida, on vam compartir plaça amb la colla amfitriona, els Xicots de Vilafranca i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, i els nostres castells van ser: 3de6, 4de6, 2de5, 2Pde4. Amb aquesta diada, sens dubte, vam tornar a donar un pas endevant, aquest pas que necessitàvem desprès d'haver caigut la setmana anterior a Barcelona i que ens injecta molta moral de cara a seguir treballant en objectius cada cop més alts per tal de seguir creixent encara més com a colla.

3de6 descarregat. Foto: Desirée Luna
Tot i no poder completar tres castells de sis a la jornada castellera, sortim molt contents i molt satisfets per la feina ben feta. Perquè ahir vam descarregar el 5è 3de6 (que ja és el 6è de la colla), que també va presentar canvis al tronc, però que es va mostrar segur com sempre i es va descarregar sense problemes. També vam descarregar el 3r 4de6 del nostre historial, aquest cop al primer intent, tot i que no amb gaire bones mides, ja que es va haver de treballar una mica. D'aquest castell hi destaquem, sobretot, l'estrena de la Irina com acotxadora, i la del Cristian, a la posició de segon. Felicitats a tots dos!

4de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

I ja a la tercera ronda, vam fer una magnífica prova de 2de5, que, de cara a un futur no molt llunyà, clama ser pujat un pis més. Al final de d'actuació a més vam innovar i sorprendre, ja que vam ser capaços de dur a plaça, i de descarregar, 2 Pde4 simultanis, ja al final de la diada, sent el primer cop que ho fem a la nostra curta història. Felicitats a totes i tots!

2de5 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

2Pde4 simultanis. Foto: Ana Mari Sanchez

Resum de la Diada dels Vailets de Gelida:
  • Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 4de6, 2de5, 2Pde4.
  • Vailets de Gelida: 2Pde4, 3de6, 3de6a, 2de6(id), 2de6, Pde5(id), Pde4.
  • Xicots de Vilafranca: Pde5, 5de7(id), 5de7, 4de7, 4de7a, Pde6(i), Pde5.
  • Carallots de Sant Vicenç dels Horts: 3de6, 4de6, 3de6a, Pde4ps.

Una molt bona diada, que ha de servir de punt d'inflexió per a nosaltres. Sabem que podem fer les coses, i que les podem fer molt bé. Amb aquestes ganes, esforç i ambició arribarem allà on ens ho proposem! Aixi que us necessitem a tots per acabar l'any de la millor manera possible: amb grans castells i amb ganes de seguir més i més amunt! Comptem amb vosaltres! La #TardorDe6iMig encara no ha acabat, i seguim perseguint, ara més que mai, el repte de fer 2 CASTELLS DE SIS I MIG en una mateixa diada! Tot depèn de tu! Vine amb nosaltres a fer castells! Endevant castellers i castelleres!
Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada