dijous, 14 de novembre del 2013

Diada de Tardor de la Colla Jove de Barcelona: Caure està permès, aixecar-se será una obligació.

Els Castellers de Viladecans només poden completar un castell de sis a la Diada de Tardor de la Colla Jove de Barcelona, desprès de caure del 3de6 amb agulla.

El passat diumenge 10 de novembre vam participar de la Diada de Tardor de la Colla Jove de Barcelona, a la Plaça Masadas, del barceloní barri de La Sagrera, on vam compartir plaça amb la colla amfitriona i amb la Colla Jove de L'Hospitalet, amb qui ja hem compartit plaça en alguna ocasió. Tot i només sortir de plaça amb un únic castell de sis sota el braç, vam tenir la sensació d'haver fet les coses bé, d'haver fet una bona feina.

La diada, com ja és habitual, va començar amb els Pde4 simultanis de les tres colles a plaça. Nosaltres vam sortir tercers, i a primera ronda vam presentar el nostre castell insígnia: el 3de6. Un castell, que tot i que va presentar diversos canvis a les diferents posicions del tronc, va ser un dels millors 3de6 que hem fet amb diferència. La bona posició i ràpida decisió de pujar el castell, per part de segons i terços, va permetre fer un castell molt parat, i sobretot molt ràpid, on només una petita sotragada a entrada de dosos el va fer patir. La resta va ser perfecte. Un castell parat amb l'aleta de l'enxaneta i una baixada plàcida i tranquil·la. Sens dubte el millor dels 4 descarregats que hem fet ja aquesta tardor.
 
3de6 descarregat. Foto: Desirée Luna
 
A segona ronda vam optar pel 3de6 amb agulla, un castell que ja havíem descarregat dos cops, no però sense patiment, i que també presentava alguns canvis en la seva estructura. Tot i pujar amb bones mides al principi, amb l’entrada de la canalla a dosos i del terç del pilar a l’agulla, el castell es va anar obrint al pis de terços, i feia molt complicada la seva defensa. Es va optar per baixar abans d’evitar riscos, tot i que no es va aconseguir, ja que el castell va cedir mentre sortien dosos. La caiguda en aquest castell, i l’anterior caiguda d’un 5de7 de la colla Jove de Barcelona a la segona ronda, va deixar tocats a alguns castells del tronc, on es va requerir l’ús de l’ambulància. Aquest fet i que la diada s’estava allargant molt, va fer a la tècnica decidir tancar l’actuació en aquell moment, per evitar qualsevol caiguda més, i poder reservar forces de cara al següent compromís de la colla, només la setmana vinent a Gelida.

Vam concloure la diada castellera amb un Pde4 molt especial, ja que en ell s’hi va estrenar la Irina com a enxaneta! Els assajos donen el seu fruit i aquest va ser el nostre petit reconeixement cap a ella. Felicitats Irina!
 
Pde4 d'entrada. Foto: Desirée Luna
Pde4 de comiat. Foto: Desirée Luna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resum de la Diada de Tardor de la Colla Jove de Barcelona:
  • Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 3de6a(i), Pde4.
  • Colla Jove de Barcelona: Pde4, Pde4, 9de6, 5de7(c), 4de7, Pde4, Pde4.
  • Colla Jove de L'Hospitalet: Pde4, 3de6(id), 3de6, 4de6(id), Pde4, Pde4.
 
Tot i no acabar la diada tal i com pensàvem, vam fer molt bona feina, i ens hem de sentir orgullosos del que hem fet i del que estem fent fins ara. Diumenge vam caure, però això ens donarà força per seguir treballant, seguir millorant dia a dia i seguir amunt! Caure està permès, aixecar-se, serà una obligació! Propera parada: Gelida. Mantenim viu el somni dels 2 castells de sis i mig? Només depèn de TU! Vine a fer-la ben grossa amb nosaltres, no t’ho pensis més i sigues casteller de Viladecans!

Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada