dilluns, 4 de març del 2013

Exhibició castellera a la Festa del Día de Andalucía de Viladecans.

El passat diumenge 3 de març, els Castellers de Viladecans vam estar presents als actes del IV Festival de entidades Andaluzas de Viladecans, dins dels actes del Día de Andalucía, que es va celebrar a l'Edifici Cúbic de Viladecans. Convidats d'excepció, llavors, per aquesta mostra de cultura i d'entitats andalusses.

Bona exhibició en la que vam fer bones proves de castells nets de cara a treballar futurs castells de sis, com el 3de5 i el 4de5 nets dins acotxador, que van estar acompanyats de dos, ben consolidats ja, Pde4. 

L'exhibició va començar com sempre fem, amb un Pde4, en que molta gent del públic es va unir a la pinya, per fer una de les més grans de pilar que hem tingut. Desprès de tenir algun contratemps amb la canalla, vàrem provar davant d'un públic curiós, i molt voluntariós el 3de5 i el 4de5n fins acotxador, per seguir amb la nostra dinàmica ascendent, i d'aquesta manera començar-nos a plantejar altres reptes més importants properament.

Vam acabar amb un altre Pde4, aquest cop més treballat, en que es va desplegat, a l'arribada de l'enxaneta, la bandera d'Andalucía, com a homenatge per haver-nos convidat a les seves festes. Un gest que va emocionar i va fet vibrar de valent al públic.






















En general, bona exhibició, pero ara tota la feina està a l'assaig. El 4de5n està a tocar així com el 3de5n i serà possible gràcies al vostre esforç, al de tothom, perquè tots som imprescindibles, tots fem i formem la colla i tots, units, tocarem el cel amb la mà. Ara més que mai necessitem la vostra ajuda als assajos i a les actuacions, necessitem que veniu, que ens ajudeu, tots i totes, sigueu de la colla o no, ho podeu ser. Animeu-vos tots a formar part d'aquest fantàstic projecte, tots i totes som i formem els Castellers de Viladecas, TÚ pots ser casteller i castellera de Viladecans!

Moltes gràcies a l'organització de la Festa del Dia de Andalucía per haver-nos convidat a venir a fes castells, i també per haver-nos convidat a dinar, esperem poder repetir l'any vinent! També volem donar les gràcies al grup de Grallers de Viladecans, per ajudar-nos amb la música als castells. També gràcies a tots els que vau venir a fer pinya amb nosaltres, va ser una ajuda molt important, i evidentment, gràcies a totes i tots els Castellers de Viladecans, per la bona exhibició demostrada ahir a la tarda, i remarcar sobretot la boníssima estrena de l'Edu com a nou cap de pinyes en una actuació! Felicitats Edu, i moltes gràcies a tothom!

Amunt els Kiwis!
Amunt, Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada