dijous, 28 de març del 2013

Acta de Assemblea General Ordinària dels Castelles de Viladecans.

El passat 10 de març de 2013, es va celebrar, a la sala d'actes de Can Batllori, l'Assemblea General Ordinària dels Castellers de Viladecans, amb un total de 25 assistents a l'Assemblea, d'aquets 2 menors d'entre 14 i 17 anys, 2 menors de 14 anys i 2 delegacions de vot.

El primer punt important a tractar va ser votar i escollir els dos membres que mancaven a les Juntes, desprès de l'Assemblea Constituent celebrada el passat desembre. Els resultats van ser els següents:

  • Albert Buigues Ortolà va ser escollit Vocal de la Junta Directiva amb 17 vots a favor; 3 en blanc; 3 en contra. 1 abstenció. Escollit amb el 74% dels vots a favor. 
  •  Eduard Martínez Fontdevila va ser escollit Cap de Pinyes de la Junta Tècnica amb 22 vots a favor; 1 en blanc; 0 en contra. 1 abstenció. Escollit amb el 96% dels vots a favor.

A continuació es va presentar el calendari de la colla per a la temporada 2013, que va ser aprovat per 20 vots a favor; 1 en blanc; 1 en contra. Aprovat amb el 91% dels vots a favor. Just despres el Cap de Colla va fer una breu presentació del projecte i pla estratègic, a seguir per la colla durant els propers dos anys, termini en que finalitzen els càrrecs de les Juntes Directiva i Tècnica.

El seguent punt a tractar va ser l'elecció, en fase de primàries dels sis logotips presentats a concurs, dels quals dos, els més votats, passen a la votació final que es va fer al final de l'assemblea. Els resultats van ser els següents:

Proposta A: 1 vot (4% dels vots)
Proposta B: 8 vots (31% dels vots)
Proposta C: 2 vots (8% dels vots)
Proposta D: 5 vots (19% dels vots)
Proposta E: 10 vots (38% dels vots)
Les opcions B i E són les més votades i passen per tant a la segona ronda. 

Despres d'un petit descans de 15 minuts, vam prosseguir l'Assemblea amb la presentació, per part de la Secretària de la colla, del projecte d'admisió dels Castellers de Viladecans a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, votada amb 18 vots a favor; 2 en blanc; 2 en contra i per tant aprovat amb el 82% dels vots a favor l'admisió a la Coordinadora. 

Acte seguit el Tresorer de la colla, va presentar el pressupost per a l'any 2013 en curs, explicant els diferents ítems d'entrada i sortida de diners i de previsió per un futur, que va ser votat amb 14 vots a favor; 5 en blanc; 2 en contra. 1 abstenció. Aprovat amb el 67% dels vots a favor.

L'últim punt de l'assemblea era l'elecció final del logotip representatiu de la colla, fet a mà alçada per tots els membres presents, amb els seguents resultats:

Proposta B: 7 vots (29% dels vots)
Proposta E: 12 vots (50% dels vots)
5 vots en blanc (21% dels vots)

Tal i com havia acordat la Junta Directiva, per a triar el logotip definitiu de la colla feia falta al menys un 60% dels vots total a favor d'una proposta per a ser guanyadora. Per tant, no s'accepta cap de les 2 propostes que van passar la primera ronda. S'intenta també una altra votació, que, per decisió de la Junta es resoldrà per majoria absoluta; cap de les propostes aconsegueix prou vots. S'aplaça la votació indefinidament.

La solució acordada per la Junta Directiva respecte aquest punt de l'Assemblea és el següent:

Es convoca, pel dia 5 d'abril de 2013 una Assemblea Extraordinària, en la qual l'únic punt serà l'elecció i aprobació del logotip de la colla d'entre les dos opcions (no modificades) triades a les primàries. Es farà mitjançant vot secret durant l'assaig d'aquell dia de 20:00h a 22:00h. Demanem la màxima participació per no tonar-nos a trobar en la mateixa situació. El logotip guanyador serà escollit per majoria absoluta. Recordem que tota persona inscrita al cens de la colla pot delegar vot a un altre membre sempre i quan porti el full de delegació, els menors d'edat que vulguin votar hauran de tornar a omplir l'autorització.

Podeu consultar l'acta de l'Assemblea General del passat 10 de març en aquest enllaç:
Acta Assemblea General Ordinària - 10 de març de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada