dimecres, 27 de febrer del 2013

Propera exhibició castellera. Día de Andalucía de Viladecans.

Amics i amigues, com ja sabeu, el proper diumenge 3 de març, a les 16:30 hores, tenim una petita exhibició castellera a la Plaça del Cúbic (Passeig de la Marina s/n) de Viladecans, per conmemorar els actes de les festes del Dia de Andalucía a la nostra ciutat. 

La nostra exhibició servirá com a un dels actes de cloenda d'aquetes festes i és per això que estem programats per les 16:30 hores, aixi doncs, convoquem a tots els castellers i totes les castelleres a les 16:00 hores per preparar-nos per l'exhibició.

Tots aquells que us vau apuntar al dinar, al qual ens convida l'organització de l'event, hem d'estar a les 14:00 hores puntuals davant de l'Edifici Cúbic, per muntar les taules, repartir els tiquets i servir el dinar. 

Com a recordatori important final, preguem en cadascuna de les hores de convocatòria, la màxima puntualitat, pel bé dels responsables de la colla, de la organització del Día de Andalucía i per la resta d'integrans de la Colla. Moltíssimes gràcies a tots, i fins diumenge! Salut i Castells!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada