dimecres, 2 de gener del 2013

Nadal casteller.

Aquest és el primer cop que la nova colla castellera de Viladecans celebra el Nadal i ho fa amb més motius per somriure que mai, desprès d'una molt bona estrena en el món casteller: 11 pilars de quatre, un d'ells aixecats per sota (sense comptar els fets als assajos), tres tresos de cinc i un intent desmuntat de torre de cinc. Un bagatge prou bo, tenint en compte les poques actuacions i que tot s'ha fet des de setembre fins a desembre. Ara l'objectiu és seguir creixent com a colla, com a entitat, seguir ensenyant a tothom que són i com es fan els castells, i arribats a aquest punt, poder començar a plantejar-se fer castells de sis. 

Però aquestes festes de Nadal ens han deixat altres bons moments per la colla. El passat dia 29 de desembre uns quants castellers van quedar per anar a jugar un partit de futbol, entre els integrants autòctons de Viladecans, i entre els que venen d'altres ciutats per a fer castells a la nostra colla, el que vam anomenar un "Viladecans vs Estrangers" i que van acabar guanyant els de Viladecans per 8 a 6. El resultat va ser el de menys, vam compartir una molt bona d'esport junts entre rialles i una molt bona germanor.


Aquest mateix dia, pel vespre, vam celebrar el primer sopar de Nadal de la colla, i vam poder gaudir d'un menú plenament italià, en que tots vam sortir contents i satisfets. Una vintena de castellers ens vam unir en germanor per compartir aquest sopar i per fer pinya (mai millor dit) i per brindar per la fantàstica arrencada de la nostra colla i per la, esperem, consolidació per aquest any que bé, en la que esperem poder arribar a ser colla de castells de sis.



Així que des d'aqui, us desitjem que acabeu de passar unes molt bones festes i que tingueu una molt bona entrada d'any. Esperem poder tornar a fer un sopar de Nadal amb galons de colla de sis, consolidada i ferma. 

Amunt els Kiwis!
Amunt Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada