dilluns, 17 de desembre del 2012

Actuació a Sant Feliu de Llobregat. 120è aniversari de la Unió Coral.

Magnífica diada castellera la que hem viscut avui a Sant Feliu de Llobregat, per commemorar el 120è aniversari de la Unió Coral, amb els nostres companys, els Castellers de Sant Feliu. L’actuació, que servia per tancar la temporada de les dues colles, ha començat sobre la una del migdia, i tot i comptar amb poques camises viladecanenques a plaça, hem pogut fer un molt bon paper, gràcies en part a l’ajuda dels nostres companys de Sant Feliu, i la d’un grup de Castellers de Gavà, que ens han ajudat a fer pinya en aquesta important diada. Moltes gràcies companys! 

La diada castellera ha començat amb una castell de germanor entre les dues colles, un 3de6 que només s’ha pogut carregat, en la que han participat un segon i un terç de la nostra colla. Acte seguit les dues colles hem fet dos Pde4 simultanis, que per a nosaltres ja era el desè de la temporada. Dos pilars preciosos, i molt macos de veure.

Pde4 simultanis dels Castellers de Viladecans i els Castellers de Sant Feliu.

Els Castellers de Sant Feliu han seguit l’actuació fent proves de tronc als seus futurs castells per la temporada vinent, i han alçat un molt segur i lleuger 4de5 net, esperant que els rosats puguin fer un castell de set en un futur no gaire llunyà. Nosaltres per la nostra banda, hem fet el tercer 3de5 de la temporada, un castell tranquil i segur, amb variació al tronc, també amb proves pels nostres futurs castells, que esperem que siguin de sis pisos de la temporada vinent. Per tancar l’actuació hem fet un Pde4 de comiat també molt parat i segur en l’estrena d’un nou segon en el pilar. En definitiva, una molt bona actuació, tot i els pocs efectius que érem, entre les dues colles hem fet germanor, hem fet pinya i ha sortit tot com anava previst. Donem les gràcies als Castellers de Sant Feliu i a la Unió Coral per haver-nos convidat a aquesta petita actuació, ha estat molt important per nosaltres, moltíssimes gràcies!

3de5 dels Castellers de Viladecans.

I amb aquesta actuació, els Castellers de Viladecans posem punt i final a la temporada, la temporada de la nostra estrena com a colla dins del món casteller. El balanç és molt positiu, ja que s’ha treballat molt i molt bé i la gent ha complert als assajos i a les actuacions que hem programat. Ara el que hem de fer és créixer i mirar al futur amb il·lusió i amb ganes, però també amb la ment posada en que hem de fer molta feina i hem de treballar de valent si volem arribar a la fita dels castells de 6, una fita que esperem puguem assolir aquest proper any 2013.

Només queden un parell d’assajos i algun acte i a descansar fins l’any vinent, per tornar amb les piles carregades per poder complir els nostres somnis, poder fer castells de 6! Comptem amb tots vosaltres per fer-ho, confiem en vosaltres. Moltes gràcies a tots i totes, sou els millors Castellers de Viladecans! Salut i Castells!

Pde4 dels Castellers de Viladecans.
3de6 de germanor .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada