divendres, 30 de novembre del 2012

Exhibició castellera per la Fira Medieval i Assemblea Constituent.


Amics i amigues, començem el post recordant-vos que avui, divendres 30 de novembre, tenim una exhibició castellera en motiu de la tradicional i popular Fira Medieval de Viladecans. Volem fer una bona actuació, és per això que us demanem màxima assistència a tots els que pogueu venir. El punt de trobada serà davant del Mercat Municipal, al costat de la Plaça Europa, puntuals a les 19:30 hores per preparar aquesta exhibició. Recordeu que un cop acabada la mostra castellera, anirem tots cap a Can Batllori per fer el nostre assaig, de 21 a 23 hores.

També us recordem que aquest proper diumenge 2 de desembre se celebrarà l'Assemblea General Constituent de la Colla, als locals de Joan XIII del Centre d'Esplai Llumvi (Parròquia de Santa Maria Magdalena) Grup Sant Jordi, 18 baixos, a les 17:30 hores. Aquesta assemblea servirà per donar el tret de sortida a la colla com a entitat, on aprovarem els Estatuts, el Regalment de Règim Intern, escollirem la Junta Directiva i la Comissió Tècnica i escollirem el color de la camisa que vestirem en un futur. És per això que us demanem màxima assistència i puntualitat en aquesta important Assemblea, és un dret dels castellers assistir-hi, però també n'és un deure.

I sense res més a afegir, ens veiem tots avui a les 19:30h. per fer castells a la Fira Medieval i diumenge, a l'Assemblea Constituent. Fins llavors, salut i castells!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada