dimecres, 5 de desembre del 2012

Exhibició castellera 7ª Fira Medieval de Viladecans.

Divendres passat, dia 30 de novembre, vam actuar davant del Mercat de Viladecans, a la Plaça d'Europa, en motiu de popular i tradicional Fira Medieval de la ciutat, que enguany celebrava la 7ª edició. Els Castellers de Viladecans vam fer: Pde4, 3de5, Pde4.


La jornada va començar renquejant amb el Pde4 d'entrada, que es vatreballar al límit i va ser descarregat gràcies a la fantàstica feina del segon i la terç, que per cert, s'estrenava en aquest pilar (Felicitats Queralt!). Desprès, amb el 3de5, ens vam endur un gran ensurt amb la despenjada de l'acotxadora i l'enxaneta, i per sort no vam haver de lamentar cap lesió greu. Vam acabar la nostra participació amb un Pde4 de comiat, molt ràpid i més segur i estable que el d'entrada, ja que amb la caiguda d'abans i els problemes amb el pilar d'entrada, s'havia de ser eficaç a la seva realització. Just desprès vam marxar a l'assaig per seguir amb la nostra feina castellera.

L'actuació de divendres passat, llavors, ens posa en alerta i ens ensenya a que no hem de confiar en allò que creiem que podem tenir a l'abast. La clau de tot plegat és l'assaig, per ser millors castellers i castelleres i per fer millors castells. I és exactament el que farem. Assaig, assaig i més assaig, perquè sense assaig no hi ha castells i a nosaltres el que ens agrada és fer-los! Ja hem caigut un cop, i en el món dels castells ens pot passar, però que no ens passi mai perque no ho hem assajat. És per això que comptem amb la vostra ajuda, la de tots, castellers en actiu, aficionats, tothom hi te cabuda i tothom pot ser casteller de Viladecans. 

Moltíssimes gràcies a la Xarxa Comercial i als organitzadors de la Fira Medieval per haver-nos permès fer castells. També gràcies a tots els que, tot i el fred, us vau acostar a veure'ns i encara més als que vau fer pinya amb nosaltres. També a tot l'equip de músics de gralles i timbals que es van comprometre a ajudar-nos a l'exhibició en la consecució dels castells. A totes i tots, moltíssimes gràcies per tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada