dijous, 15 de novembre del 2012

Propers actes del calendari i actualitat de la colla

Amics i amigues, començem a posar en funcionament aquest blog amb un recordatori de les properes dates importants al nostre calendari casteller, i canvis inesperats d'última hora que cal informar.

  • Per començar informem que la petita exhibició que teniem prevista pel proper dissabte 17 de novembre, al Camp Municipal de Futbol de la Torre Roja, en el partit del Rugby Sales Viladecans, HA ESTAT SUSPESA per motius aliens a la nostra voluntat. No obstant ens han emplaçat aquesta exhibició al mes de març de l'any vinent.

  • El proper divendres 30 de novembre, hem estat convidats a fer una petita exhibició castellera en el marc de la tradicional Fira Medieval de Viladecans. L'exhibició será a les 20:00 hores a la Plaça Europa, davant del Mercat. Just despres de l'exhibició anirem a Can Batllori a fer l'assaig general.

  • Recordeu també que diumenge 2 de desembre està convocada l'Assamblea General Ordinària de caràcter Constituent, ja que aprovarem els estatuts i els càrrecs directius i tècnics de la colla de manera oficial. L'Assamblea es realitzarà a l'Ateneu de Cultura Popular Can Batllori a les 17.30 hores. Rebreu tota la informació de la mateixa per correu electrònic a principis de la setmana vinent. Us instem llavors, a que ens faciliteu les vostres dades durant els assajos de la colla per tal de validar-vos com a cens en actiu de la colla. 

Us recordem que assajem tots els divendres de 20 a 23 hores a Can Batllori i que per qualsevol dubte, si us plau, us adreçeu a nosaltres per qualsevol de les vies possibles, tant en xarxa com de manera personal a qualsevol membre de la Junta. Us atendrem encantats!

Que acabeu de passar tots molt bona setmana i recordeu, divendres tothom a l'assaig!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada