Qui som?

Els Castellers de Viladecans som la colla castellera de la ciutat de Viladecans (Baix Llobregat), fundada l'any 2012. El nostre color de camisa és el verd fluorescent, i els nostres màxims castells són el 2de6, el 5de6a, i el 5de6. Som una entitat cultural que té com a objectiu la promoció i divulgació del fet casteller mitjançant actuacions i diades castellers amb altres colles, i altres actes, com tallers o assajos públics, per Viladecans i rodalies. Som un grup de viladecanencs i viladecanenques i de ciutats properes, entusiasmats per fer castells i per fer més gran la colla castellera de la nostra ciutat.

Actualment som un grup d'una seixantena de persones que ens reunim per fer assajos els dimarts de 19:00 a 20:30 hores, i els divendres de 19:45 a 23:00 hores a l'Escola Enxaneta (C/Remolar, 3) de Viladecans. Aquets assajos estan oberts a tothom, son gratuïts i per a totes les edats, on tothom hi té cabuda i on tothom hi pot participar. Els castellers no son només la gent que puja, també són castellers la gent que aguanta tot el pes a la pinya a les seves espatlles, a les seves esquenes i a les seves mans. No cal que us apunteu, ni que pagueu res, l'únic que s'ha de fer és venir amb moltes ganes, i participar-hi.


Ens pots trobar tots els dimarts de 19:00 a 20:30 hores i els divendres de 19:45 a 23:00 hores a l'Escola Enxaneta (C/Remolar, 3) o contactar amb nosaltres per mail: castellersviladecans@gmail.com o telèfon: 665029313Et necessitem, TU ets part fonamental del nostre projecte, i TU faràs possible tots els objectiu de la colla. TU et sentiràs orgullòs, i TU ens faràs sentir orgullosos de la colla que tenim i que tindrem a Viladecans. Necessitem a gent com TU per fer més gran aquesta colla castellera de la nostra ciutat!  Acompanya’ns en aquesta gran aventura! Tu pots ser casteller de Viladecans! Vine a fer realitat amb nosaltres aquest somni! Vine a tocar el cel amb la mà! Vine a fer Castells!

1 comentari: