dimarts, 26 de maig del 2015

Festes de Primavera d'Els Pins de Blanes: Malgrat tot, bones sensacions.

Els Castellers de Viladecans tanquen un mes de maig per oblidar a Blanes, on recuperen el 2de6 i estrenen el Pde4 per sota, però s'encallen amb els castells bàsics de sis.

Els Castellers de Viladecans vam participar diumenge de les Festes de Primavera del Barri d'Els Pins de Blanes, conjuntament amb els Castellers de Santpedor, plantejant-nos una diada tranquil·la i al nostre abast, per a tornar a recuperar sensacions desprès de dues diades consecutives descarregant únicament un castell de sis. Tot i ser poques camises, vam poder gaudir del primer viatge en autocar de la colla, i esperem que no l'últim. Va ser una gran experiència.

Pde4 d'entrada. Foto: Ana Mari Sánchez

Desprès dels Pde4 d'entrada a plaça de totes dues colles, començàvem la diada amb el nostre valor més segur, el 3de6. Un castell que malgrat tenir alguns canvis, va pujar tranquil i amb molta seguretat, però amb acotxadora col·locada, vam haver de desmuntar l'estructura per indecisió de la canalla, que no ho veia clar. Lluny de venir-nos avall, vam optar a la segona ronda per un castell que l´últim cop que va portar a plaça ens va quedar en intent, el 2de6. Un castell que va pujar ràpid i segur, control·lat en tot moment fins l'aleta de l'enxaneta. El tronc i la pinya del castell, però, van haver de suar de valent per a poder descarregar el castell, que semblava que es pogués trencar a en qualsevol moment. La gran experiència i confiança que li comencem a agafar a la torre ens va permetre descarregar-la, i ja és la 4ª de la temporada! Fem menció especial a la Marta, que es va estrenar com a enxaneta d'aquest castell, moltes felicitats!

2de6 descarregat. Foto: Ana Mari Sánchez

A la tercera ronda, anàvem disposats a tornar a intentar el 3de6 i si el descarregàvem poder plantejar-nos el 3de6 amb l'agulla. Però aquest cop va ser, des de pinyes que es va decidir tirar avall l'estructura. La tècnica va decidir tancar l'actuació en aquell moment, ja que la diada havia començat amb molt de retard i el cansament a la colla ja es feia una mica evident. Tot i això no volíem sortir de plaça sense un mal sabor de boca, és per això que vam estrenar el Pde4 per sota. Un castell que feia gairebé un any que no dúiem a plaça i que vam carregar i descarregar amb una gran suficiència. Cal destacar la gran tasca a la pinya i l'estrena d'una altra enxaneta, la més petita de la colla, la Uxía! Moltes felicitats a tu també!

Pde4 per sota descarregat. Foto Ana Mari Sánchez

Desprès d'aquesta actuació, el nostre cap de colla, l'Aaron Guasque en feia la següent valoració:
Benvolguda colla, avui us parlaré de la diada de diumenge, una diada en la qual tots sabem que portàvem molt pocs efectius. Per ser més correctes va ser la diada amb menys camises fins el moment amb 51 persones a plaça, cosa que ja redueix molt el numero de castells que podíem portar. Tot i així, l'equip de pinyes va buscar totes les formes de portar el 4de6. No va ser possible i hem de seguir treballant per tal que tothom vingui a les actuacions i la pinya no sigui un impediment per portar els castells que podem portar. Així vam iniciar la diada, una diada amb 2 intents desmuntats de 3de6, una llàstima perquè tenia molt bones mides, però hi ha detalls en una diada que no pots controlar. Tot així, una gran actitud com a colla ens va ajudar el portar el nostre millor castell fins el moment: la torre de 6. Una gran feina en aquest castell de pinya que ens va aportar tornar a descarregar un castell que fa un temps teníem com un monstre intocable, al qual ara hem canviat terços i canalla. I per acabar, un dels millors regals de la diada, el primer pilar per sota de la temporada. Una gran feina de la pinya que va permetre portar un castell que es vostre, d'aquesta gran pinya que necessitem i volem tenir. Despres d’aquest mes de maig, el qual acabem sabent que podíem haver fet més però els detalls no han estat amb nosaltres com vam tenir en mesos anteriors.

Resultats de la Diada castellera a les Festes de Primavera d'Els Pins de Blanes:

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6(id), 2de6, 3de6(id), Pde4ps.
Castellers de Santpedor: Pde4, 4de6, 3de6a, 4de6a, Pde4.

Ara toca seguir treballant, seguir fent feina, i seguir lluitant, per tornar a fer grans diades amb grans castells! Tot depèn de nosaltres! Comencem la feina per la diada de juliol i per el segon tram de temporada, això implica que ara més que mai us necessitem a tots a assaig. Ara ha arribat el moment de decidir cadascú que volem fer per la colla, podem ser passius i deixar que les coses vagin passant pel nostre davant o podem ser actius i fer un pas endavant i fer que la suma de passos sigui el caminar de la colla! Així que a per totes! Força i endavant! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada