dimecres, 20 de maig del 2015

Fira de Sant Isidre i Mostra d'Entitats de Viladecans: Un petit alto en el camí, per seguir creixent cada cop més!

Els Castellers de Viladecans tornen a ensopegar, aquest cop a casa, i només poden descarregar el 3de6. La manca de camises a última hora impedeix fer tres castells de sis a plaça.

Els Castellers de Viladecans se'ns està fent una mica colla avall el mes de maig. Desprès de quedar-nos amb només un castell de sis, fa dues setmanes a Badalona, aquest cop tampoc hem pogut aconseguir descarregar tres castells de sis, i això que actuàvem a casa, en el marc de la 45ª Fira de Sant Isidre i al 14ª Mostra d'Entitats de Viladecans. Les nombroses baixes de camises d'última hora a plaça, han impedit poder fer els castells que la colla tenia previstos.

Pde4 simultanis dels Castellers de Viladecans i els Castellers d'El Prat. Foto: Desirée Luna

A plaça ens acompanyaven els Castellers d'El Prat de Llobregat, i l'actuació va començar, com és habitual, amb els Pde4 d'entrada de totes dues formacions. Vam obrir la primera ronda nosaltres amb el nostre valor segur, el 3de6. Un castell amb canvis, sobretot a canalla, que tot i que es va rebregar a la descarregada, no va patir gaire en excés, gràcies a un gran treball tant de tronc com de pinya. Els Castellers d'El Prat també van descarregar el 3de6 a la primera ronda, el primer de la seva història, desprès que només el carreguessin el passat mes de març a Santa Coloma de Gramenet. Així doncs, moltíssimes felicitats companys!

3de6 descarregat. Foto: Desirée Luna

A la segona ronda vam intentar el 3de6 amb l'agulla. Un castell bastant més mogut que el primer 3de6, i que només vam poder posar-hi acotxadora i amb l'enxaneta pujant. Aquest cop, problemes amb la pinya van fer baixar l'estructura per evitar riscos. Els Castellers d'El Prat, per la seva banda, van descarregar el segon 4de6 de la seva història. Finalment l'actuacció va acabar amb una prova de 2de5 net per part nostra que va cedir amb acotxadora col·locada, i amb un Pde4. Els Castellers d'El Prat van descarregar 2Pde4 simultanis.

Pde4 descarregat. Foto: Desirée Luna

Desprès de la diada de diumenge, el nostre Cap de Colla, l'Aaron Guasque, en fa la següent valoració:
"Revisant la diada, dir-vos que aquest cap de setmana hem fet el 3de6 amb molts canvis a la canalla al castell. Això em fa molt feliç perquè així veiem que cada cop tenim el futur més assegurat, però també hem de revisar que vam tenir diverses baixes a l'últim moment que van fer molt de mal, ja que la intenció era portar la torre de 6 i el 4d6 i degut aquestes baixes d’últim moment no va poder ser possible. Així que com a cap de colla us demano que ompliu tots la llista d'assistència i que si a l'últim moment no podeu venir m'aviseu com a cap de colla i llavors ja farem els canvis abans de la diada. i la cosa serà més fluida. També demanar silenci dins les pinyes i així la comunicació serà més tranquil·la. Per altra banda, comentar que tot i la situació que em vaig trobar vull felicitar-vos com a colla, en un moment així (tot pintava malament) vam agafar tots el carro i vam tirar endavant i això em va fer veure que tots som una família i tots volem tirar endavant. Així que GRÀCIES per aquest treball: sortim de la diada amb un sol castell però amb un esperit de colla reforçat, ara a seguir treballant."

Resum de la diada castellera a la 45ª Fira de Sant Isidre i 14ª Mostra d'Entitats de Viladecans:

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 3de6(id), Pde4.
Castellers d'El Prat: Pde4, 3de6, 4de6, 2Pde4.

Desprès de la diada de diumenge hem de seguir treballant i hem de seguir lluitant per poder anar més amunt, per anar endavant i fer grans castells! No ens podem adormir. Sabem, volem i podem aixecar-nos desprès d'aquesta actuació, però us necessitem a totes i tots per fer-no possible! Ja ens ha passat més d'un cop i ens hem aixecat, perquè no ara? Perquè no tornar a fer grans diades amb grans castells?

Va colla, aquest cap de setmana vinent actuarem a Blanes, i hem de demostrar del que som capaços! Et necessitem a TU per fer-ho possible així que no et quedis a casa i vine a viure-ho amb nosaltres! Va colla, va, a per totes! Força i endavant! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada