dimarts, 16 d’abril del 2013

Sant Jordi al carrer. Sant Jordi casteller.

Benvolguts amics i amigues, tal i com podeu intuïr pel títol, la festivitat de Sant Jordi ja s'acosta, i aquest any será molt casteller. El programa d'actes durant la setmana del 20 a 28 d'abril ens otorga diverses actuacions, algun taller i alguna diada castellera, que tot seguir us presentem:

Començem el Sant Jordi casteller aquest dissabte 20 d'abril al matí, on participarem d'un cercavila amb el Mamut de Viladecans i els Grallers de Viladecans, en el qual aixecarem diversos pilars. El  motiu: Activitats que durant tot el cap de setmana les entitats de Cultura Popular de Viladecans han organitzat per celebrar Sant Jordi. L'hora de trobada és a les 11:30 hores a la Plaça de la Vila, per començar puntualment amb el cercavila a les 12:00 hores. 

Al dia següent, diumenge 21 d'abril tenim una de les primeres diades castelleres, en la que compartim plaça amb altres colles, de la temporada. Actuarem a la Plaça Llobregat de les Roquetes del Garraf (Sant Pere de Ribes) a les 12:30 hores, en motiu de la diada castellera de Sant Jordi. Ens acompanyaran a plaça els Castellers de  les Roquetes i els Castellers de Castelldefels. Sortirem de Viladecans sobre les 11:30 hores, i ens desplaçarem en cotxes fins a la diada.

El proper compromís és el mateix dia de Sant Jordi, dimarts 23 d'abril, on els Castellers de Viladecans tindrem una paradeta a la Plaça de l'Església durant tot el dia, on vendrem roses i llibres, i d'altres articles d'àmbit casteller. Per la tarda, cap a les 18:30 hores farem un taller de castells obert a tothom, tant a nens i nenes com a adults i també organitzarem una xocolatada a preu popular. A última  hora, a les 20:00 hores us necessitem a totes i tots, ja que aixecarem un Pilar per celebrar aquesta festa tant nostrada.


I finalment, diumenge 28 d'abril, gran diada castellera de Sant Jordi a Viladecans. L'actuació será a les 13:00 hores a la Plaça de la Vila de Viladecans, i estarem acompanyats pels Castellers de Sant Feliu i els Castellers de Castelldefels. Aquesta és una diada molt important per a nosaltres, i us necessitem a totes i tots per fer una molt bona actuació, i qui sap, poder fer-la ben grossa! Us necessitem, ara més que mai per fer realitat aquest projecte. Divendres 26 d'abril hi haurà un assaig especial per preparar la diada, amb castells nets i pinyes per poder fer-la ben grossa! Animeu-vos a participar! Som-hi castellers i castelleres, endevant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada