dimarts, 22 de gener del 2019

Festa Major d'Hivern de Viladecans: Tornar a treure la camisa de l'armari! Tornar a fer castells!

Crònica a càrrec de l'Equip de Canalla dels Castellers de Viladecans.

Festa Major d’Hivern de Viladecans, 19 de gener. Maleïda data aprovada per la Colla a l'assemblea. Que només haurem fet dos assajos! - pensàvem. Però aquí estem, redactant una crònica on resulta que només podem dir felicitats! Moltíssimes felicitats a tota la canalla!

10ºC, samarreta tèrmica sota la camisa i la faixa ben apretada per no passar fred. Hi havia com nervis, abans de començar a la Plaça de la Constitució, cares de primera diada amb els ulls molt oberts i cascos nous que brillaven. 

Sabrina, vas fer que semblés fàcil i tot, el primer pilar de quatre. No podríem haver començat millor!

Pde4 descarregat. Foto: Esplai Llumvi

Va ser divertit seguir el cercavila i ballar tot el que tocaven els músics entre parada i parada! Quines cares de súper concentrades fèieu, Itziar i Mariona, mentre la Uxía i l’Aidan us pujaven somrient als pilars de canalla.

2Pde3 de canalla descarregats. Foto: Jaume Muns
I sí, Sara, pots fer un petó i el que vulguis, fent l’aleta. Però cuida de l’Albert, puja i baixa ben fineta enganxada - li dèiem cordant-li el casc abans de descarregar el segon pilar de quatre del dia a la Plaça de l'Esglèsia!

Pde4 descarregat. Foto: Rosa Romera

El cercavila va acabar a la Plaça de la Vila, que estava plena de gent. Els últims pilars de tres els vam cantar emocionades aplaudint, mentre l’Ángela estirava ben amunt el braç fent l’aleta i l’Ainara canviava la cara, es posava seriosa i col·locava els dos peus sobre la Lucía, que reia. 

2Pd3 de canalla descarregats. Foto: Mireia Jurado

I com podia acabar tot plegat? 
Doncs descarregant fàcilment el tercer i últim pilar de quatre del dia, amb la Luna de terça i la Marta d'enxaneta! 

Pde4 descarregat. Foto: Mireia Jurado

Moltíssimes gràcies per haver-hi participat totes i tots, per haver-vos esforçat al màxim i haver aconseguit descarregar tots els pilars en aquesta primera actuació gelada. Estem molt orgulloses de, que tot i portar només dos assajos, la canalla hagi fet gran el que és la Festa Major d’Hivern de Viladecans!

Equip de Canalla dels Castellers de Viladecans.
Gemma, Alba, Laura, Teresa, Paula.

1 comentari: