dimecres, 9 de maig del 2018

Diada de Sant Jordi a Viladecans: Recuperem sensacions.

Els Castellers de Viladecans recuperem les bones sensacions i tornem a descarregar tres castells de 6 en una diada després de l’entrebanc de la diada de Barcelona al març.

Diuen que els inicis mai son fàcils, i per a nosaltres, aquesta frase ens va com anell al dit. 
Després de no poder complir les expectatives marcades a la primera diada de la temporada a Barcelona (http://castellersdeviladecans.blogspot.com.es/2018/03/diada-dinici-de-temporada-dels.html), se’ns presentava l’oportunitat per reivindicar-nos de nou, i demostrar que el que va passar en la diada anterior només va ser un accident. Ho teníem tot de cara, tots els castellers i castelleres, actuació a casa i amb els nostres padrins. Gairebé era impossible fallar.

En aquesta diada tampoc va ser fàcil l’inici, ja que vam haver de desmuntar el Pde4 d’entrada per dubtes a l’hora de fer l’aleta l’enxaneta. Una llàstima, perquè només li mancava deixar-se anar de la ma de la seva terça.

Tot seguit vam encarar amb el primer castell de la diada, el 3de6, pel moment, l’únic que (de moment) havíem aconseguit descarregar. Malgrat que la mida era bona i la canalla va pujar convençuda i valenta, el castell va anar perdent la forma, i amb la sortida de l’enxaneta es va haver de treballar una mica més del que estem acostumats a fer-ho amb aquest castell. Malgrat tot, castell descarregat.

3de6 descarregat. Foto: Lina Martos

Amb la confiança i la moral de descarregar el primer castell, a segona ronda vam atacar el 3de6 amb l’agulla, un dels castells que vam haver de desmuntar a la primera diada a Barcelona. Un castell molt semblant al 3de6 de la primera ronda, ja que, malgrat s’ha carregat l’estructura del 3 amb certa comoditat, la unió entre la pinya i els segons no ha estat del tot còmoda treballant i això ha provocat que acabéssim de patir el castell fins al final. En moments complicats també sabem reaccionar i això ens ha fet descarregar el primer 3de6 amb l’agulla de la temporada.

3de6 amb l'agulla descarregat. Foto: Sònia Sarmiento

I a tercera ronda optaríem pel 4de6, castell que també va quedar desmuntat a Barcelona. Després d’un intent desmuntat per problemes en la unió entre els segons i la pinya, l’hem tornat a repetir, i possiblement, hagi estat el castell més plàcid de la diada. També s’ha hagut de treballar a la descarregada però com hem comentat en anterioritat, gairebé som experts en defensar castells al límit. Malgrat tot, 4de6 descarregat, i diada completa amb 3 castells de 6 descarregats.

4de6 descarregat. Foto: Laura Gutiérrez

Hem acabat la diada descarregant el tradicional Pde4 de comiat, que no ha suposat cap problema i que ha estat acompanyat per 2Pde3, formant el que podríem dir un “Vano de 4” i que ens serveix per fer pujar a tota la canalla que no ha tingut oportunitat durant la diada.

Vano de 4 descarregat. Foto: Sònia Sarmiento

En aquesta diada ens hem demostrat a nosaltres mateixos que la bona feina a l'assaig, la perseverança, l’esforç i el compromís de tots i cadascun de nosaltres, dóna els seus fruits! Ara toca seguir treballant per, dia a dia, seguir millorant! Propera parada: Fires de Maig de Sant Feliu. Què? Hi fem un pas més? Només depèn de TU! A per totes fluorescents! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada