dijous, 18 de maig del 2017

47ª Fira de Sant Isidre de Viladecans: La torre torna a ser nostra, torna a ser fluorescent!

Els Castellers de Viladecans, gairebé un any després, tornem a descarregar el 2de6 a plaça, acompanyat pel 3de6 i el 3de6 amb l’agulla.

Els Castellers de Viladecans vam tornar a actuar a casa nostra, aquest cop en motiu de la 47ª Fira de Sant Isidre i 16ª Mostra d’Entitats, una actuació que, històricament, no havia estat gens favorable per la nostra colla: mai hi havíem fet més d’un castell de 6. Aquest any, però, s’està convertint en una espècie de temporada “trenca-rècords”, on diada rere diada anem superant nous objectius que ens marquem i ho fem, a més, amb molta solvència. 

Amb el 5de6 descartat per manca de gent, l’objectiu principal se centrava en el 2de6. Un castell que feia pràcticament un any que no descarregàvem a plaça, i que hem estat assajant molt intensament des de l’inici de temporada per poder dur-lo i descarregar-lo novament a plaça. 

Amb la tranquil·litat de tenir la feina ben feta, vam començar la diada amb un Pde4 davant dels i les paradistes de l’Associació d’Artesans de Viladecans, on les nostres castelleres, Eva i Alex, hi van exposar les seves creacions durant tot el cap de setmana.

Pde4 descarregat. Foto: Rafa Vázquez

A la 1ª ronda vam apostar pel 3de6. Un castell de domini perfecte, que no va suposar cap problema per descarregar, i que ens va servir per començar amb confiança una diada, que no sempre ens ha estat del tot favorable, i on també ens va servir per estrenar-hi gent al tronc. És el cas de la Dakota, que va fer per primer cop de terça a la rengla del castell, i també és el cas de la Joana, que tot i haver fet de terça en diverses ocasions, és el primer cop que ho feia a la rengla buida. Felicitats a totes dues!

3de6 descarregat. Foto: Tiffany Arellano

A la 2ª ronda arribava el gran objectiu: el 2de6. Un castell amb molts canvis respecte l’últim que es va descarregar, farà ja prop d’un any. Amb moltes hores i feina d’assaig al darrere, el castell va pujar tranquil i segur, però a mesura que avançava, el castell va començar a mostrar-se nerviós. Vam poder carregar el castell amb certa facilitat, però es va haver de treballar de valent per a poder-lo descarregar. 

Ha estat el primer de la temporada, i on també fèiem diverses estrenes, començant pel baix, que era en Pau i que mai havia fet un 2de6 en aquesta posició. També va ser el cas d’en Joan, un dels dos segons, i de la Joana, una de les terçes, així com de la Laura, l’enxaneta, que mai havia descarregat un 2de6. Com a curiositat hem de dir que tots quatre es van estrenar a la mateixa rengla, la de la carregada del castell. Moltes felicitats a tots ells, i felicitats a totes i tots, colla! La torre torna a ser nostra, la torre torna a ser fluorescent!

2de6 descarregat. Foto: Tiffany Arellano

A la 3ª ronda, i amb l’objectiu del 2de6 assolit, vam optar pel 3de6 amb l’agulla, un castell que dominem amb escreix, que va pujar tranquil i molt segur, que es va carregar amb suficiència i que, tot i patir-lo una mica més del compte a la descarregada, vam poder fer sense cap tipus de problema. En aquest castell ta,bé vam comptar amb una altra estrena, la de la Cristina, que tot i haver fet ja un 4de6 a terços, era el primer cop que feia una estructura de 3. Moltes felicitats a tu també!

3de6 amb l'agulla descarregat. Foto: Tiffany Arellano

Vam acabar la diada descarregant un Pde4, conjuntament amb els nostres companys i amics dels Castellers del Prat de Llobregat, que van ser la colla convidada en aquesta diada. També hi vam fer 2 Pde3 per a la canalla de la colla.

Pde4 descarregat. Foto: Joana Pujals

Pel que fa precisament a la colla convidada en aquesta actuació, els Castellers del Prat, els potablava van començar descarregat el 3de6, però es van encallar amb el 3de6 amb l’agulla i el 4de6, castells que duien molts canvis al tronc i a canalla, i que van haver de desmuntar. Des d’aquí els hi desitgem el millor pel que resta de temporada! Força i amunt companys!

Diada castellera 47ª Fira de Sant Isidre de Viladecans:
  • Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6, 2de6, 3de6a, Pde4.
  • Castellers del Prat: Pde4, 3de6, 3de6a(id), 4de6(id), Pde4.

Diumenge, vam tornar a fer un passet més en el que està sent una temporada perfecta. Vam tornar a descarregar la torre i ens hem tornat a demostrar, a nosaltres mateixos, que si treballem i assagem dur i si creiem en tot el que volem fer, som invencibles, imparables i que no tindrem fre! Ja hem fet el millor inici de temporada de la nostra història, ara només queda seguir anant més amunt! 

Es presenten nous objectius: fel 5de6 fora de casa, igualar o superar la millor diada de la nostra història... i tot això ho podem fer abans de l’estiu. Acceptes el repte? Seguim fent història? Doncs tot això només depèn de TU! Felicitats a totes i tots pel que estem fent! No ens aturem, seguim avançant, aquest any és nostre i no ens aturarà ningú! Som-hi i a per totes fluorescents! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada