dimarts, 10 de gener del 2017

Tornem a la feina, vine a fer castells!

Ja tornem a ser aquí! El proper divendres 13 de gener, a les 20:00 hores a l'Escola Enxaneta, els Castellers de Viladecans encetarem la nova temporada 2017. Tornarem als assajos amb il·lusions renovades, nous reptes i noves metes per assolir durant aquest any que comencem.



Desprès d'haver renovat la Junta Tècnica, que enguany estarà encapçalada per l'Aaron Guasque com a Cap de Colla, i la Junta Directiva, on en Gonzalo Sousa repeteix de President, els principals objectius de la colla seran augmentar la massa social i de castellers i castelleres als assajos i actuacions, consolidar els castells de 6 i mig a les diades i poder donar el salt als castells de 7.

Per tant, ara és el millor moment per a poder unir-se a la gran família fluorescent, i poder lluïr amb orgull la nostra camisa i portar el nom de Viladecans a totes les plaçes d'arreu del país. Durant el mes de gener nomès assajarem els divendres, de 20:00 a 23:00 hores a l'Escola Enxaneta de Viladecans (C/Remolar, 3). No deixis passar l'oportunitat! VINE A FER CASTELLS! T'hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada