dimecres, 23 de setembre del 2015

Festes del Barri de TV3 de Sant Joan Despí: Tornar a somriure!

Els Castellers de Viladecans tornen a descarregar tres castells de sis en una diada, igualant la millor diada de la seva història, descarregant el 2de6 i tornant a mostrar el Pde4 per sota.

Els Castellers de Viladecans vam actuar el passat diumenge a les Festes del Barri Residencial de Sant Joan, a Sant Joan Despí. Aquesta era l'actuació prèvia a l'Aniversari de la Colla, el proper 3 d'octubre, i volíem fer una gran actuació. I així va ser. I ho vam fer al costat dels nostres padrins, els Castellers de Sant Feliu, en una diada ràpida i que va comptar amb una gran col·laboració a pinyes de tots els castells. La millor mostra d'unió entre les dues colles.

Pde4 descarregat. Foto: Joan Sanchez

Desprès de descarregar el Pde4 d'entrada, que va tornar a ser femení, vam sortir de 3de6 amb l'agulla. Començar una diada amb un castell de sis i mig ja sol ser símptoma que anem a per totes i així va ser. El castell va pujar ràpid i segur, com gairebé tots els tres que hem fet enguany. Només amb l'entrada de l'enxaneta vam començat a patir a nivell de terços i del pilar que anava enmig. Amb una gran feina del pilar de l'agulla (també femení) unida a la confiança que tota la colla hi vam posar en aquesta actuació, ens va fer poder descarregar amb autoritat aquest castell. Un castell del qual hi hem des destacar-hi dues importants estrenes: la Marta, que s'estrenava a dosos per primer cop, i la Ruth, que ho feia a terços d'aquest 3de6 amb l'agulla. Felicitats a totes dues!

3de6 amb l'agulla. Foto: Laura Gutiérrez

A segona ronda, i com ja és habitual, el nostre castell màgic, el nostre castell límit, el nostres castell que ja s'està convertint en talismà, el 2de6. Un castell que a diferència d'altres que havíem fet enguany, no va mostrar cap símptoma de debilitat en cap sentit, va pujar ràpid, segur, convençut. Això va fer que el poguessim descarregar amb una certa comoditat, amb un treball més que assolit, tant a pinyes, com a canalla, com al tronc.

2de6 descarregat. Foto: Laura Gutiérrez

I a tercera ronda, descarregàvem el 3de6, un 3de6 sense massa història, idèntic al 3de6 amb l'agulla de la primer ronda, ràpid, segur, fort i ferm, però amb un fet destacable: l'estrena d'una nova enxaneta, la Irina, que per primer cop era ella la que coronava el castell, quan abans acostumava a ser-hi l'acotxadora. Moltes felicitats a tu també!

3de6 descarregat. Foto: Irene Gabara

Vam tancar l'actuació amb un Pde4 per sota preciós i perfecte. La millor cirereta per acabar una actuació perfecta. Avui, a més, i com a fets destacables, hem descarregat la 7ª torre de sis de la nostra història, i per primer cop, en els 5 castells que hem dut ha plaça, han estat coronats per 5 enxanetes diferents! Gran treball de canalla, que enguany estan fent una feina impresionant!

Pde4 per sota. 

Resum de la diada a les Festes del Barri de TV3 de Sant Joan Despí.

Castellers de Viladecans: Pde4, 3de6a, 2de6, 3de6, Pde4ps.
Castellers de Sant Feliu: Pde4, 3de6a(i), 3de6a, 4de6, 2de6(id), 2de6(id), 2Pde4.

Ara toca seguir treballant! Propera diada: Aniversari. Objectiu: La millor actuació de la nostra història. Però no serà possible sense vosaltres, sense TU, el que està llegint això ara mateix. Gràcies a TU pot ser possible! Així que t'hi esperem, us hi esperem per seguir somiant, per seguir tocant el cel amb la mà, cada cop més i més amunt! Va colla, a per totes! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada