dilluns, 28 de setembre del 2015

Estem d'Aniversari, vine a celebrar-lo amb nosaltres!

El proper dissabte 3 d'octubre de 2015, els Castellers de Viladecans estem d'aniversari! I és que ja fa 2 anys que lluïm amb molt d'orgull la nostra camisa verd fluorescent, i ho volem celebrar amb tots vosaltres, sigueu castellers/eres o no us convidem a la nostra gran festa d'aniversari! A continuació us deixem la programació i els cartells d'aquesta jornada tant important per a nosaltres:

Divendres 2 d'octubre. 

20:00 hores. Plaça de la Vila. Assaig especial de 7!
Assaig especial "Porta un amic" per preparar la diada castellera d'aniversari. Al final de l'assaig hi haurà pizza per a totes els integrans de la pinya i pica-pica i refrigeri per a tothom. Si a més, vens a fer pinya amb nosaltres a la diada castellera de dissabte, et regalem la samarreta de la nostra colla.

Dissabte 3 d'octubre.

11:00 hores. Rambla Modolell. Festa Popular.
A partir de les 11:00 hores, i fins les 13:00 hores, a la Rambla Modolell, gran Festa Popular, amb xocolatada, inflables i llits elàstics per als infants.

18:00 hores. Plaça d ela Vila. Diada castellera.
Gran diada castellera per celebrar el II Aniversari de la Colla. Hi prendrem part nosaltres, els Castellers de Viladecans, acompanyats dels Castellers de Terrassa i els Castellers de Les Roquetes.

21:00 hores. Jardins Modolell. Concerts i Festa.
A partir de les 21:00 hores, al Jardins de Can Modolell (Parc dels Ocellets), hi haurà una barra a preus populars organitzada per l'Agrupament Escolta i Guia Sant Joan de Viladecans, amb les actuacions del duo castelldefelenc "Los 2 Pajarracos contraatacan" i el grup viladecanenc "Els 4 Formatges".


Dissabte vinent vine a viure amb nosaltres el II Aniversari de la nostra Colla! Amb activitats per a tothom des del matí, amb una espectacular diada castellera a la tarda i concerts i festa a la nit! No t'ho pensis més i vine! Vine a fer poble, vine a fer colla! Et necessitem! TU pots fer possible que fem la MILLOR DIADA DE LA NOSTRA HISTÒRIA! Que no t'ho expliquin, ho has de viure! Dissabte vinent, us esperem a totes i tots al nostre Aniversari Fluorescent! Visca els Castellers de Viladecans!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada