divendres, 27 de setembre del 2013

Ha arribat el gran moment: Ens bategem!

El proper dissabte 5 d'octubre, durant tot el dia, però en especial a la Plaça de la Vila de Viladecans, a partir de les 17:00 hores, tindrà lloc un fàntàstic esdeveniment: el Bateig de la Colla Castellera de la ciutat, els Castellers de Viladecans. Una diada castellera en que, si tot va bé, passarem de dur la camisa blanca, pròpia de les colles en formació, a dur la nostra pròpia camisa, la flamant camisa verd clar, amb la que ens coneixerà tota la ciutat i tot el món casteller a partir d'aquell moment.

En aquesta diada castellera, però, no estarem sols, ja que comptarem amb l'inestimable recolzament de les nostres colles padrines: els Castellers de Sant Feliu, els Castellers de Castelldefels i la Colla Castellera Jove de Barcelona, les tres colles que han estat al nostre costat en tot moment i que hi serán presents en un dia tant important per a nosaltres, portant els seus castells a plaça. Moltes gràcies padrins!


Però la diada no s'acabarà aquí, no nomès gaudirem de l'actuació castellera, sinó que també hi ha programades tot un seguit d'activitats, amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat, per fer, del dia del nostre Bateig, una gran festa per a tot i per a tothom. Una gran festa per al poble i per a tots els ciutadans i ciutadanes de Viladecans.

Per a nosaltres seria fantàstic poder crear un gran ambient a la Plaça de la Vila per aquest gran dia i poder-ho celebrar i gaudir amb tota la ciutat de Viladecans. Així que us convidem a que vingueu a participar d'aquesta diada i acompanyar-nos en un dia tan important per a nosaltres! Reserva't la data, t'estarem esperant! T'ho penses perdre?

PROGRAMACIÓ DE LA DIADA:


11:30 hores - Xocolatada Popular als Jardins Modolell.
                        
12:30 hores - Cercavila Popular a la Plaça de la Vila.
- Amb el Mamut, els Gegants i els Grallers de Viladecans.

17:00 hores - Diada Castellera a la Plaça de la Vila.
- Castellers de Viladecans
- Castellers de Sant Feliu
- Castellers de Castelldefels
- Colla Jove de Barcelona

21:00 hores - Festa i Concerts als Jardins Modolell.

Des d'aquí volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Viladecans per tota l'ajuda en els aspectes organitzatius i logístics de la nostra diada de Bateig. Sense la seva ajuda no hagués estat possible la realització d'aquesta gran festa del nostre Bateig.

Agraïments especials també per a l'Agrupament Escolta i Guia Sant Joan, que seràn els encarregats de muntar i organitzar la barra durant totes les activitats programades, i que faràn un gran esforç per ser-hi presents, moltes gràcies companys! També donar les gràcies a les entitats de l'El Mamut de Viladecans, els Grallers de Viladecans i els Diables de Viladecans, que seran presents durant tot el dia amb nosaltres, tant al cercavila del matí, com a la diada castellera de la tarda. Ens enorgulleix que hi vulguin ser presents en un dia tant important per a nosaltres.
A tots vosaltres, de tot cor, moltíssimes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada