dimecres, 17 de juliol de 2013

El somni haurà d'esperar: Queda feina a fer per setembre!

El passat diumenge 14 de juliol, vam participar de la XII Diada de la Colla Jove de L'Hospitalet, juntament amb la colla amfitriona, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i els Castellers de Santa Coloma. Tot i que no vam poder descarregar el 3de6, que era el nostre principal objectiu, vam estar molt aprop d'aconseguir-ho (3 intents desmuntats), on la sensació en sortir de plaça va ser la del convenciment clar i rotund que aquest castell es pot descarregar. 

La diada, que va començar amb un Pde4 per part de totes les colles, no va poder començar millor ja que vam poder descarregar, per fi, el 2de5. Un castell que tant se'ns ha resistit, que de fet nomès havíem aconseguit carregat en dues ocasions (Festa Major d'Hivern i Festes del Barri de Sales de Viladecans) i que aquest cop el completàvem amb molta suficiència, sense cap tipus de complicació, demostrant que estem preparats per donar el gran pas als castells de sis pisos.

Aquest fet ens va motivar per encarar amb moltes ganes i il·lusió el nostre gran repte, el 3de6. Dos dels tres intents desmuntats que vam fer, el castell pujava amb bones mides, però es tancava a l'entrada de dossos i pujada de canalla; es va decidir baixar. A la tercera temptativa semblava més clara la possibilitat de descarregar el castell, ja que aquest cop el treball de la pinya va ser molt millor, i el tronc estava ben cuadrat, però el cansament i el poc rodatge de canalla nova al castell ens va fer decidir a baixar-ho. 

Tot i així, molt bones proves i molt bones sensacions, sobretot amb l'últim intent desmuntat, que era el que va presentar millors mides i amb el que ens vam il·lusionar tots. Ara quedarà acabar la feina per a la nostra festa Festa Major, que serà al setembre, i on no nomès ens conformarem amb un son castell de sis. En volem més i anirem a per totes per aconseguir-ho! 

Des d'aqui volem fer esmena i felicitar de manera especial a la nostra acotxadora, la Irina, que es va estrenar en una diada per primer cop i que va fer tots els intents del 3de6! Segur que a la propera vegada podrem dir que baixa del castell per què l'ha descarregat! Enhorabona!

Ja per acabar, volem donar les gràcies a tots els que vàreu venir a la diada, feia molt de goig poder veure tantes camises viladecanenques, i alguna cara nova a plaça! Esperem que amb el temps siguin moltes més i poguem formar una gran colla, gràcies a totes i tots! Moltes gràcies també a les colles que ens van acompanyar i ajudar a les pinyes, a la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i als Castellers de Santa Coloma, i sobretot, i en especial a la Colla Jove de L'Hospitalet, per ajudar-nos tant i convidar-nos a la seva diada, esperem veure'ns a plaça un altre cop! Moltes gràcies companys!

Hem acabat el primer tram de temporada, i ho hem fet anant de menys a més, prement fort l'accelerador. Marxem de vacançes, però queda feina a fer per setembre. Tornarem més forts que mai, ens esperen grans reptes per a la tardor: la nostra Festa Major, la Diada de les Colles de l'Eramprunyà, les Festes de Tardor de Sant Coloma de Gramanet i... un possible bateig de la colla? Tot depèn de TU! A finals d'agost ens posem en marxa per començar a fer realitat el nostre somni! Vine amb nosaltres a fer-lo realitat! Que passeu tots un Bon Estiu! Salut i Castells!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada